Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » FONTOS! Eljátsszam vagy ne?...

FONTOS! Eljátsszam vagy ne? Nem égnék be?

Figyelt kérdés

Lesz egy műsor a legjobb barátnőm anyukájának a munkahelyén. Valami fiatal művészeket bemutató rendezvény. Engem is megkértek hogy lépjek fel. Ez eddig szép és jó, gitároznom és énekelnem kéne még rajtam kívül két lánnyal. Tudják, hogy írok dalokat de majdnem mindegyik egy fiúról szól és azok közül kértek, hogy játsszak el párat. Konkrétan a dalokat még csak a legjobb barátnőm hallotta, ő ajánlott anyukájának. De ott dolgozik annak a fiúnak az apukája is, akiről a dalok szólnak. És elképzelhető, hogy a fiú is ott lesz. A dalokban viszont megemlítem a hobbijait, a kinézetét, a viselkedését, stb.., tehát fel lehet ismerni. És van pár dal amit haragos időszakban írtam és ott bizony szépen lehordom hogy fűvel-fával kavart.. Ami nem igaz, csak három lánnyal rajtam kívül:) Mit tegyek? Fellépni viszont nagyon szeretnék!

13/L

2010. nov. 24. 16:56
1 2
 1/12 anonim válasza:
44%
NE JÁCCCCD EL!!!sztem ciki lenne.F/14
2010. nov. 24. 17:08
 2/12 anonim ***** válasza:
70%

Nem ciki,de ha a fiú is ott lesz,akkor azért átgondolnám a dolgot.Mondjuk lehet,hogy jobb lesz,ha majd tud róla,hogy mit jelentesz neki:)

14/L

2010. nov. 24. 17:17
 3/12 anonim ***** válasza:
70%
én eljátszanám, tök menő dolog lenne, és ezt gondolná a srác is! 14/L
2010. nov. 24. 17:18
 4/12 anonim ***** válasza:
70%

Ne játsszd el!valami más dalt játssz vagy írj 1 újat!

a fiúk azt írják hogy ne játsszd el valószínűleg az a fiú is úgy gondolja!

14f

2010. nov. 24. 17:52
 5/12 A kérdező kommentje:
Majd a színpadon fog eldőlni szerintem, mert kiderült, hogy önálló félórám lesz:S Új dalt meg nem tudok írni, mert mindig az éjszaka közepén írok és akkor csak rá gondolok..:)Sőt most is haragban vagyok, vele:( Tehát csak utálkozós dalok jönnek, most pl. arról írok, hogy mekkora ribanc volt az előző csaja aki mostanában folyamatosan engem oltogat:S Ezek csak jönnek belőlem és muszáj leírnom. Legfeljebb nem adom elő. Van ötlet, hogy mi másról lehetne írni?
2010. nov. 24. 18:22
 6/12 anonim ***** válasza:

Azokat a dalokat játszd el aminél éppenséggel nem rossz dolgokat mondasz a fiúról.

Ha rólam írna valaki és meghallanám egy ilyen összejövetelen, hogy valaki rólam énekel, tetszene...nagyon is :D

16/F aki szintén gitáros :DD

2010. nov. 24. 18:25
 7/12 anonim ***** válasza:
Esetleg írd át olyanra az egyik dalt (mondjuk ami neked a legjobban tetszik) hogy ne lehessen ráismerni. pl. Ha azt írtad barna hajú akkor cseréld szőkére. :P
2010. nov. 24. 18:39
 8/12 anonim ***** válasza:

Ha azokat énekelnéd el, amik szebbek, ahol arról írtál, miért kedveled stb. az aranyos lenne.

Olyat ne énekelj, ahol elhordod minden sz*rnak:D

De a szép dalok aranyosak lennének!:)

2010. nov. 24. 19:27
 9/12 A kérdező kommentje:
Minden dal enyhén frappáns:D Tehát arról szólnak, hogy egy ilyen tökéletlen, sokszor idegesítő, de mégis szeretnivaló srác kell nekem:) A volt a csajáról szóló dal pedig sok mindenkiről szól egyben..
2010. nov. 24. 19:37
 10/12 A kérdező kommentje:
A fiú akiről írok 14 éves és elég jó haverok vagyunk, de nem tudom ő érez-e többet. Van hogy megdicséri, hogy jól nézek, meg általában lámának hívja azokat a fiúkat, akik tetszenek. Ez jelent valamit?
2010. nov. 24. 19:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!