Szerintetek így kaphatnék Tv-t?
Figyelt kérdés
Azt mondták a szüleim hogy akkor fogok tv-t kapni ha nem lesz rossz jegyem félévkor szal minimum 4-es átlagom legyen meg. Csak egy baj van hogy a fizika nagyon ramatyul megy. De a többiből mind 4-es 5-ös vagyok és ez nagy szám nálam Hogy tudnám megfőzni a szüleimet hogy kapjak egy tv-t Ja és most leszek Január elején 14 éves.2010. nov. 23. 18:39
11/17 anonim válasza:
na annyit a felnőttkorról hogy én 4.5 felett vagyok ennek meg még a 4es átlag sincs meg.
12/17 A kérdező kommentje:
elösször is én ember vagyok nem egy tárgy hogy ennekezzél itt. am meg megvan a 4-es átlagom csak a fizimka miatt 4-es. és nem értem mit pattogsz itt ... és ahoz meg végképp nincs közöd hogy a szüleim hogy nevelnek...
2010. dec. 26. 20:14
13/17 anonim válasza:
nem is neked írtam hanem másnak az ennekért meg bocs csak nem jutott eszembe hogy is kell írni de már rájöttem neki
14/17 anonim válasza:
magyarórán is puskázol kedves 5tévéjű gyerek? :D a 4,5 átlag semmi ha közben sík hülye vagy :)
15/17 anonim válasza:
főzd Meg a szüleidet,korianderes vízben.
16/17 anonim válasza:
hát csak azon amit nem tudok
amúgy tanulni is szoktam de inkább reál érdeklődésű vagyok,a humánt nem szeretem meg magolni se szeretek azt mindenki tud
17/17 anonim válasza:
ha látták rajtad hogy igyekeztél, jó hogy megkaptad... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!