Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szerintetek így kaphatnék Tv-t?

Szerintetek így kaphatnék Tv-t?

Figyelt kérdés
Azt mondták a szüleim hogy akkor fogok tv-t kapni ha nem lesz rossz jegyem félévkor szal minimum 4-es átlagom legyen meg. Csak egy baj van hogy a fizika nagyon ramatyul megy. De a többiből mind 4-es 5-ös vagyok és ez nagy szám nálam Hogy tudnám megfőzni a szüleimet hogy kapjak egy tv-t Ja és most leszek Január elején 14 éves.
2010. nov. 23. 18:39
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
59%
Mondd meg nekik szépen, hogy már a legtöbb lány a laptopot kapja, és szeretnél egy tv-t mert sok információt ad,és hogy ha megkapod biztos hogy javúlni foga fizika
2010. nov. 23. 18:46
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Hát sztem akkor ami 4es hozd fel 5ösre és az majd javít vmennyit az átlagon. Ennyit tudok :/
2010. nov. 23. 18:49
 3/17 anonim válasza:
100%
meg akarod őket főzni?
2010. nov. 23. 19:04
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem fizikából kérj segítséget a szüleidtől, hogy lássak, hogy igyexel. :) szerintem ez befog vállni.
2010. nov. 23. 19:17
 5/17 A kérdező kommentje:
oké köszi megpróbálom.
2010. nov. 23. 19:36
 6/17 anonim ***** válasza:
44%

nekem nincs olyan dolgozat fizikából amit nem puskázok ki 14f

hogy-hogy nincs tévéd?hát nálunk 5 van pedig 4en vagyunk a családban

2010. nov. 23. 19:52
 7/17 anonim ***** válasza:
100%

Kedves utolsó, nem mindenki engedhet meg magának annyi tévét. Erre gondoltál már?

Egyébként tényleg próbáld a szüleid vagy akár a tanárod segítségét kérni, olvasgass a neten stb. Esetleg besegíthetsz házimunkába is, persze úgy, hogy nem kérnek rá, hidd el, ezzel is sokkal előrébb juthatsz. :)

Sok sikert!

2010. nov. 23. 20:14
 8/17 anonim ***** válasza:

hányas leszel fizikából?

mert nem mindegy,hogy 2-es vagy 3-as...

amúgy nem értem,hogy a fizika miért nem megy.azt még érteni se nagyon kell.:)

2010. nov. 24. 21:05
 9/17 anonim ***** válasza:
91%
Látszik a különbség...:) egy elkényeztetett gyerek akinek öt Tv-e van de puskázik, és egy aki mindent belead hogy "előrébb jusson"(h megszerezze a Tv-t). Majd meglátjuk nagy korában kinek lesz több Tv-e:)
2010. dec. 7. 18:10
 10/17 A kérdező kommentje:
Megkaptam a Tv-t karácsonyra. Bár 3-ra állok fizikából.De a tanácsok segítettek.Köszönööm.
2010. dec. 26. 20:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!