De én éppen amiatt, mert ennyire bele vannak szerelmesedve ezekbe a dolgokba, lehet, hogy valami teljesen más jellegű ajándékot (is!) vennék. Hogy mit, jó kérdés...
Lánynak talán valami "kreatívkodós" dolgot, fiúnak barkácsfelszerelés.
2010. nov. 24. 15:53
12/15 anonim válasza:
Szerintem érdemes lenne körülnézni pl. egy régiségboltban a fiad ajándékának, hátha találnál valami mitológiával kapcsolatos dolgot vagy hasonlót. Egyébként szerintem a kisebb állat is jó ötlet, de a tengerimalacot és a teknőst semmiképp sem ajánlom, mert az egyik visít, a másik pedig nem bírja a bezártságot.
2010. nov. 28. 12:19
13/15 anonim válasza:
Itt szoktak lenni görög mitológiával kapcsolatos régiségek, de sajnos most nincsenek(egyenlőre). [link]
2010. nov. 28. 12:20
14/15 anonim válasza:
Sokat gondolkoztam és a fiadnak lenne még egy ötletem. Szoktak a színházban görög mitológiára épülő darabokat játszani sokszor, úgyhogy érdemes körülnézned a színházak programtervében és ha gondolod, meghívhatnád rá a fiadat színházba! Rákereshetnél a Prométeuszra, az Antigonéra, az Othellora vagy megkérdezhetnéd, hogy melyik volt az eddigi kedvenc könyve a fiadnak, amit a suliban tanult(amiket felsoroltam, azokat én is tanultam már), és ha játsszák valamelyik színházban, meghívhatnád rá! ;)
2010. nov. 28. 12:28
15/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm Alíz, jó ötleteket adtál.
Rá fogok keresni itt a színház programra, csak mi most Amerikában vagyunk, mert Asszi és Viktor az első házasságomból valók, és a mostani férjemmel itt élünk Amerikában.
De itt tutira fogják játszani. Mostanában úgyis ezek vannak divatban.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!