Ez a korral jár? (lent)
13 éves lány vagyok, és tök átlagosan öltözködöm: farmer, póló, spot-vagy torna cipő.
De van néhány olyan lány az osztályomban akik csak cicanadrágban járnak suliba, vagy miniszoknyába, amiből szó szerint mindenük kivan. A lehető legmélyebben kivágott felsők. Smink. Magassarkú. Ja és elvileg van "pasijuk". De a mellett más fiúkkal flörtölgetnek.
És az a legrosszabb, hogy a legtöbb fiú még biztatja is őket, meg olyanokat mondanak, hogy ülj az ölembe, meg mindjárt fel áll. Meg fogdossák őket. Szünetekbe állandóan odamennek hozzájuk. Oda vannak ezekért a lányokért.Pedig nem tudnak semmit, nem tanulnak, órán kérdezi őket a tanár, akkor nem tudnak válaszolni se. És az egyik osztálytársam "szerelmes" az egyik ilyen lányba.
Ebben a korban minden fiú ilyen?
Tényleg csak ez számít? Hogy mennyire rakja ki azt a lány, amije neki van. (nekem is lenne mit kirakni, csak én nem teszem)
Már nem is számít az, hogy milyen valójában, csak a külső értékek számítanak?
Mert ez engem eléggé elszomorít.
Hát én eddig nem találkoztam ilyen 13 éves lányokkal.
Melyik város ez pontosan?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!