Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Milyen a pizsamátok?

Milyen a pizsamátok?

Figyelt kérdés
2010. nov. 19. 22:04
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:

Hát, én lány létemre egy boxer(ami általában szürke.) és egy óriáspóló, amibe kétszer-háromszor beleférek, vagy egy ujjatlan felső. :)))

De mostanában,(ugyanis eltulajdonítottam a barátom egyik rövidnaciját, és egy már nem használt pólóját.)és ezekben alszom :)

14/L

2010. nov. 20. 10:59
 12/25 anonim ***** válasza:
70%

Hátőő nyáron vagy nullaruha vagy bugyi+melltartó.

Most bugyi+top.Amikor nagyon hideg van akkor felveszek egy nacit is :D

2010. nov. 20. 11:14
 13/25 anonim ***** válasza:

volt kettő kék de az egyiket szétszaggattam xD ( mert nemtaláltam emg a fölsejét és már am is ritka volt meg agyon kopott :D ) a másik kék ilyn mintás meg van egy világos barna színű mintás is. és igen van aki vesz zoknit :D pl ÉN :D

17f

2010. nov. 20. 12:03
 14/25 anonim ***** válasza:

rövid naci plusz top is.

Télen is így mivel csak odakint van hideg idebent meg meleg van :D:D főleg mert az én szobám a legkisebb és ott is ugyan úgy fűtünk,mint a nappaliba szóval este kiszoktam takarózni.. :/:/ kicsit kezd igesesíteni,volt,hogy éjszaka kikelett mennem a nappaliba aludni..

mindegy.

egyébként változó,hogy miben alszok,de mindig rövidnaci meg top. melltartó nélkül meg alvós bugyi.

zokni meg nincs rajtam.

2010. nov. 20. 12:09
 15/25 anonim ***** válasza:
58%

boxer és ennyi

13/f

2010. nov. 20. 12:15
 16/25 anonim ***** válasza:
Nyáron franciabugyi + sima top, ha hűvösödik az idő, akkor szürke hosszúnadrág, amin piros csillagok vannak, fehér pizsófölső, amire nagy vastag piros arany csillámos betűkkel az van írva, hogy nincs idő aludni, túl sok a party, csak angolul. =) Van 2 másik is, fekete rövidnadrággal, az egyik fehér, a másik fekete, a fehéren piros-narancssárga-citromságrga sárkány van, a feketén ugyanaz a sárkány, csak szürke-zöld-kék.
2010. nov. 20. 15:18
 17/25 anonim ***** válasza:

Attól függ, hogy mi tiszta :D

nyár: egy nagy póló és rövidnadrág

tavasz-nyár-ősz: egy nagy póló és hosszabb nadrág

Ha tiszta a pizsamám, akkor azt veszem fel. Kék a nadrágja és a pólója is, de az ujja zöld és Snoopy van rajta.

Bugyit mindig veszek, melltartót nem és amikor hideg van, ( legyen az tél vagy nyár), veszek zoknit is.

15/l

2010. nov. 20. 15:45
 18/25 anonim ***** válasza:

Ha hideg van vékonyabb, pamut, világoskék pizsamában alszok, aminek a nadrágja hosszú, a felsője rövid ujjú, és szoktam néha felvenni hozzá zoknit is, de nem sima zoknit, hanem tudjátok azt a puha, szőrös zoknit.

Nyáron pamut hálóingben alszok, bugyit nem veszek fel hozzá. Ha nagyon melegem van(például ezen a nyáron is sokszor melegem volt), akkor leveszem a hálóingemet is.

15/L

2010. nov. 20. 16:32
 19/25 anonim ***** válasza:

tegnapelőtt 23:25 vagyok.

Amúgy én ilyen zoknikra gondoltam:

[link]

elvileg ezek direkt alváshoz valók, bár más szokta suliba is vinni xD

2010. nov. 21. 12:25
 20/25 anonim ***** válasza:
Én egy pólóba meg egy rövidnaciba, hidegbe melegítőalsó topp..:) melltartó soga bugyi igen zokni igen:)
2010. nov. 21. 21:05
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!