Most mit csináljak? = (
13L vagyok. Gimis, 7.es. Az a problémám, hogy anyukám nem örülne annak ha lenne barátom.:( annyian vannak akik szívesen találkozgatnának és járnának velem... Most is van egy fiú, nem rég ismertem meg, és beleestem teljesen.
Anyukámnak erről nem tudok beszélni, mert rögtön jön a dumájával hogy MÉG CSAK 13éves vagyok.. nem! én MÁR 13 vagyok.. mások ilyenkor cigiznek piálnak és összefeküdnek mindenkivel..(anyukám azt mondta nekem, hogy nyugodtan kipróbálhatom a cigizést..én meg: :O mivan? ezt igen de pasizni nem engedsz???) én nem szeretnék ilyen lenni..csak azt szeretném, ha valaki elfogadna olyannak amilyen vagyok, és szeretne...nem feküdnék le vele, mert van eszem, és még csak nem is csókolóztam soha..de nem tudom hogy mondjam el anyukámnak hogy alakulóban van valami.. =/// szerintetek? én mindet elmondok neki, és utálok titkolózni. :((
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!