Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Most mit csináljak? = (

Most mit csináljak? = (

Figyelt kérdés

13L vagyok. Gimis, 7.es. Az a problémám, hogy anyukám nem örülne annak ha lenne barátom.:( annyian vannak akik szívesen találkozgatnának és járnának velem... Most is van egy fiú, nem rég ismertem meg, és beleestem teljesen.

Anyukámnak erről nem tudok beszélni, mert rögtön jön a dumájával hogy MÉG CSAK 13éves vagyok.. nem! én MÁR 13 vagyok.. mások ilyenkor cigiznek piálnak és összefeküdnek mindenkivel..(anyukám azt mondta nekem, hogy nyugodtan kipróbálhatom a cigizést..én meg: :O mivan? ezt igen de pasizni nem engedsz???) én nem szeretnék ilyen lenni..csak azt szeretném, ha valaki elfogadna olyannak amilyen vagyok, és szeretne...nem feküdnék le vele, mert van eszem, és még csak nem is csókolóztam soha..de nem tudom hogy mondjam el anyukámnak hogy alakulóban van valami.. =/// szerintetek? én mindet elmondok neki, és utálok titkolózni. :((

2010. nov. 16. 19:25
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:

"mások ilyenkor cigiznek piálnak és összefeküdnek mindenkivel"

Elmondanám, hogy ez nem igaz.Az én ismeretségi körömben legalábbis senkire se jellemző.És nálunk rossz szemmel néztünk arra aki ÁLLÍTÓLAG 14 évesen lefeküdt.És ...nak neveztük.

Lepontozhatsz vagy mondhatsz rám bármit, de szerintem is MÉG csak 13 éves(ek) vagy(vagyunk)

13/L

2010. nov. 17. 20:26
 22/31 anonim ***** válasza:

"És nálunk rossz szemmel néztünk arra aki ÁLLÍTÓLAG 14 évesen lefeküdt.És ...nak neveztük."

Aranyos vagy:) Nálunk is ku*vázták az osztálytársunkat 7.ben amikor összejött egy nála 5 évvel idősebb sráccal, azóta is együtt vannak (7 éve).

Szerintem amúgy sok ilyen esetben egyszerűen "savanyú a szőlő", magyarul irigykednek arra a lányra aki szerelmes és boldog, mert viszontszeretik, míg a többi lánynak csak "plátói" szerelmei vannak, vagy olyan gyerekesek hogy max filmsztárokért/popsztárokért rajonganak sikítozva, reménytelenül.

Kérdező! Örülök neki hogy meg tudtad beszélni anyukáddal! Rendes tőle hogy ilyen megértő veled, biztos aggódik érted! Nyugodtan járj a fiúval, nyugodtan csókólózz vele, vagy amit akarsz, de a konkrét szexet sztem még hanyagolhatod egy darabig. Öleld meg és puszild meg anyukádat, mondd el hogy mennyire örülsz hogy bizalommal fordulhattál hozzá, és reméled hogy a jövőben is így lesz.

Ha az én anyukámmal anno megbeszélhettem volna hogy pl már élek nemi életet, és felirattunk volna fogamzásgátlót, sose lett volna abortuszom. De vele nem beszélhettem erről, én meg nem tudtam kifizetni... Ezt nyugodtan mutasd meg neki. Fontos a bizalmas baráti kapcsolat anya-lánya között! A tiltás semmit se ér, csak a baj lehet belőle.

2010. nov. 17. 23:36
 23/31 A kérdező kommentje:

Utolsó előtti: Lehet hogy te tényleg csak féltékeny vagy.. de nem igazán tud érdekelni.. Én örülök végre hogy észre vett egy helyes srác..eddig átnéztek rajtam. És ezt a lehetőséget biztosan nem fogom elhalasztani, csak mert te rosszindulatú megjegyzéseket teszel ;))

Nagyon köszönöm kedves utolsó :)

És nem. Biztos, hogy nem fekszem le vele..még vagy 4 évig biztosan nem :) Mivel nagyon félénk vagyok, és csak az iskola váltás miatt lett önbizalmam, szerintem csókolózni is csak 2hónap járás után fogok vele... Azt viszont sajnálom hogy neked volt abortuszod. :/ És tényleg megfogadom amit írtál nekem :) Köszönöm még1szer. :D

2010. nov. 18. 15:17
 24/31 anonim ***** válasza:

én is 13/L vagyok,és nekem is megengedte h kipróbáljam,elötte..xDD

egyébként lehet hogy nem szeretsz titkolozni,de próbáld meg hogy ne tudja meg anyukád.bár nagyon figyelned kell,pl. telefonon ne legyenek közös képek,háttérkép,meg miegyéb.

okosan :D

2010. nov. 22. 09:48
 25/31 anonim ***** válasza:
így mondd el, ahogy leirtad
2010. nov. 22. 10:03
 26/31 anonim válasza:

Anyukádnak teljesen igaza van, Még csak 13 éves vagy, ráérsz pasizgatni, ugyanis akkor mit fogsz csinálni 18 éves korodban? Gyereket szülsz? Csak szépen, lassan. Az Téged ne érdekeljen, hogy mások hogy piálnak, cigiznek és összefekszenek mindenkivel. A saját életüket rontják el, ne ess ebbe a hibába. Gondolj arra, hogy öreg vagy már, és az unokáid kérdezik, hogy és anyu miket csináltál 13 éves korodban? Elkezdesz beszélni, hogy milyen jó voltál? Akkor csak hazudnál...

Tudod mit? Mondd meg a srácnak, hogy hagyjon neked időt. Ha annyira szeret, akkor megérti, hogy még várnia kell rád. Anno anyukám nekem is ezt mondta, és így visszanézve tökéletesen igaza volt.

2010. nov. 22. 20:40
 27/31 anonim ***** válasza:
Azért mert te /ti már más generáció vagy(tok), az egy dolog, de akkor is csak 13 éves vagy, és nem hinném, hogy a korosztályod érettebb, mint a tizennéhány évvel ezelőtti 13 éveseké. Csak annak hiszik magukat, úgy viselkednek, gondolok itt a piálásra, szexelésre, de attól még nem azok. Gondolj csak bele, ha majd a te lányod 10 évesen már pasizgatni akar, akkor te majd szépen rábólintasz, mert az már egy másik generáció? Szerintem nem. Tudom, hogy elindult az a trend, hogy korábban elkezdik a cigit, bulit, szexet, de ez nem normális dolog még akkor sem, ha ez a jellemző. Nem ez a követendő példa. Vagy szerinted az normális, hogy egy korodbeli lány komolyabb szexuűlis életet él, mint egy felnőtt? Hát nem. Úgyhogy ennyit arról, hogy ez egy másik generáció. Ahogy kivettem a szavaidból, te sem vagy érett rá, mert elég lenne a puszi, meg mozizgatás, és hidd el, ez a normális, te csinálod jól, ez való egy 13 évesnek, nem az, hogy hetente váltogassa a pasijait.
2010. nov. 22. 22:52
 28/31 A kérdező kommentje:

Igen. vagyis nem igazán..

Én nem az a fajta lány vagyok, akinek hetente van egy új szerelme. ellenkezőleg. eddig oda se mentem a fiúkhoz.. de 13éves vagyok..lassan 14, és úgy gondolom, hogy ez egyáltalán nem korai. és érettnek érzem magam hozzá, mert ha valaki már érzi belül azt a bizonyos "jelet" hogy ő halálosan szeret valakit, és megtenne érte bármit, akkor az már nem gyerekes "ovi szerelem" ... és én nem azt mondom hogy rögtön lefekszem valakivel, mert 2010 van, és én egy új generációba tartozom..jó ez is benne van, mert már sok 12 éves túl van azon amin, amire én még csak nem is gondolok, de 16-17 éves koromig, biztosan nem veszítem el a szüzességem. szóval ennyit erről. én csak annyit szeretnék, hogy néha elmenni valahova kettesben, és kézen fogás+puszi.ennyi. de köszön az őszinte válaszokat.

2010. nov. 26. 18:19
 29/31 A kérdező kommentje:
*köszönöm
2010. nov. 26. 18:20
 30/31 anonim válasza:

Orulok, hogy vannak meg ilyen 13 evesek, mint Te. Jo erzessel tolt el az is, hogy ennyire erdekel mit szol hozza anyukad. Hidd el, ha megbeszelsz vele mindent, es az alap szabalyokat - amikbol nem enged - betartod, akkor nagyon jo barati viszony fog kialakulni koztetek :)

19/L

2010. dec. 16. 07:46
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!