Most mit csináljak? = (
13L vagyok. Gimis, 7.es. Az a problémám, hogy anyukám nem örülne annak ha lenne barátom.:( annyian vannak akik szívesen találkozgatnának és járnának velem... Most is van egy fiú, nem rég ismertem meg, és beleestem teljesen.
Anyukámnak erről nem tudok beszélni, mert rögtön jön a dumájával hogy MÉG CSAK 13éves vagyok.. nem! én MÁR 13 vagyok.. mások ilyenkor cigiznek piálnak és összefeküdnek mindenkivel..(anyukám azt mondta nekem, hogy nyugodtan kipróbálhatom a cigizést..én meg: :O mivan? ezt igen de pasizni nem engedsz???) én nem szeretnék ilyen lenni..csak azt szeretném, ha valaki elfogadna olyannak amilyen vagyok, és szeretne...nem feküdnék le vele, mert van eszem, és még csak nem is csókolóztam soha..de nem tudom hogy mondjam el anyukámnak hogy alakulóban van valami.. =/// szerintetek? én mindet elmondok neki, és utálok titkolózni. :((
mondd el neki, légy határozott, hozz fel észérveket
ha belekötne, én csak azért is ismerkednék.
egy jószívű tanács: sz@rd le anyád :D
minek mindent elmondani? én felrobbantottam a suli WCjét és nem úgy állítottam haza hogy "anya, képzeld!..." :D
Ne hogy azt mondd neki hogy, már mindenki túl van rajt. Erre az lesz, hogy le is fekszel vele.
Csak mondd hogy ezek tények és kész, szereted, ő is szeret nem akadályozhatja meg...:)
16/L
figyu...14 évesen volt az első barátom,akkor csókolóztam először is.és én nem az a fajta vagyok aki későn ér vagy ilyesmi mert mondhatjuk hogy éretebb vagyok a koromhoz képest...és 14 évesen nem álltam készen egy kapcsolatra.
nem ismerlek,nem tudom milyen ember vagy azt tudom hogy a kor nem számít de 14-15 az amikor az ember némileg lelkileg is készen áll ezekre.hidd el tapasztalatból mondom.egyik volt legjobb barátnőm 13 évesen már több sráccal járt mint amennyit én egyáltalán ismertem.és most 15 évesen milett belőle?hát hadd ne mondjam-_-"
utolsó vagyok
ja és az hogy ,,mindenki túlvan rajta" ez mit számít?nem az a ciki hogy 13 évesen nem csókolóztál még,hanem hogy 13 évesen egyesek már a szexen is túlvannak csak úgy divatból.
és anyuddal ne légy szemtelen mert ha valami baj van/lesz a sráccal rá számíthatsz igazán
hiddel.énis olyan határozott és önfejű voltam anyámmal pedig megse érdemelte és mikor jött a baj akkor nem azt mondta hogy ,,amiért úgybeszéltél velem nem érdemled meg a vígasztalást" hanem odajött és megvígasztalt
Nem egy az anyánk? :O
Az enyém se szeretné, ha lenne barátom, de persze a cigit, azt próbáld ki lányom ha akarod...xD -.-
Hát megfogadom a tanácsát...vagyis az egyik részét [nem akarok tudatlanként meghalni xP]...de ha majd tetszik valaki, és én is neki, akkor nem érdekel, hogy mit gondolnak majd a szüleim!
Jó, lehet hülyeség. De ha normálisan nem lehet őket meggyőzni...
13,5/L
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!