Mi legyen? Folytassam vele vagy ne?
Ma reggel Felelsz-vagy-Mersz?-eztünk barátaimmal még suli előtt. (Ne kérdezzétek hogyan volt suli előtt, hosszú) Szóval az a fiú pörgetett aki nagyon bejön nekem a baráti körből és ezeket választhatta:
Megölelni XY-t
Megnyalni egy vastag szemöldökű srác szemöldökét (Ki ilyen beteg xD)
Vagy megpuszilni engem.
És a puszit választotta. Én sültem-főttem a boldogságtól, oszt.társaim meg csak cikiztek -.-" Nem baj, ők nem érdekelnek. Csak az a baj hogy teljesen rám van most kattanva a srác. Facebookon megtölti az üzifalamat, többet beszélünk és volt pár program ahova "véletlenül" (később tudtam meg hogy ő szervezte így) csak mi ketten mentünk... Oké, bírom, és tetszik is mint fiú, de nem tudom elképzelni, hogy járunk. Apukám reakcióját meg el se képzelem... Mi legyen?
13/L
tetszel neki... ő is neked... akk ezen még mit kell variálni?? :D 1 próbát megér sztem. veszíteni nem veszítesz!
17F
Idézlek: "Sültem-főttem a boldogságtól"
"Bírom és tetszik is, mint fiú"
Ráadásul romantikus is, ha titokban úgy szervez dolgokat, hogy kettesben maradjatok...
Akkor mi ez a bizonytalanság? Persze, hogy folytasd vele!!!
Én is így vagyok apuval...:)) Nekem sem tudom mit szólna.
De végülis nem muszály tudjon róla.
Ha van MSN-es priviben ird meg a cimed!
Szerintem puhatolózz apudnál, hogy mit szólna.
A fiúval, ha szereted, kezdj el járni, aztán jelentsd be otthon, ha apudnak nem tetszik, akkor kezdj el rinyálni, hogy így elszúrja az életedet, a többiek kiröhögnek, ha te másmilyen vagy, stb....:)
Ajj ezek a problémák :)
Tetszel neki, tetszik neked pont! ....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!