Na most mit csináljak? Folytassam holnap a szénhidrátot vagy holnap igazi gyümi nap vagy hogy legyen?
Az a helyzet, hogy tegnap szénhidrát napom volt, ma lett volna gyümölcs napom, de nem bírtam ki. Délelőtt ettem egy banánt, mikor hazajöttem viszont ettem egy kis töltött káposztát ( ez a kedvencem és nem bírtam ki :\'( ) Most meg teljesen bűntudatom van, hogy semmit nem értem el, még csak 1 hete csinálom... Holnap mivel folytassam? Hogy legyen?
Annyira sajnálom :(((( :(
Az első kérdésben valóban a szénhidrát nap után jön a gyümölcsnap, de hogy jöhet a fehérje nap után gyümölcsnap????? ezt nem igazán értem. Egyébként, ha csak egy hete csinálod, szerintem kezd újra, de akkor próbálj uralkodni magadon, mert a 90 nap igen sok, ha már az elején nem bírod ki annak nem lesz jó vége.
Az egymást követő napok egyébként a következők.
1./ Fehérje, vagyis más néven Protein nap
2./ Keményítő nap
3. Szénhidrát nap
4./ Gyümölcsnap
Mindez azért történt, mert nem készültél rá lelkileg. Mivel én nem vagyok fogyókúrázó típus, adtam magamnak egy hónapot kicsit pihentem, gondolkoztam, rászoktam a reggeli gyümölcsevésre, tájékozódtam...tehát lelkileg rákészültem a dolgokra és a környezetemben is elrendeztem.
Nemrég kezdtem el fogyinaplót írni, mert érzem, hogy kicsit lanyhult a lelkesedésem. Javaslom, hogy tedd te is ezt! 36.nap, eddig mínusz 9 kiló.
Kezd újra, gyere fela hoxa 90 napos fórumára, az sokszor ad erőt!
köszönöm szépen a válaszodat! De holnaptól már tényleg NORMÁLISAN elkezdem... csak olyan nehéz pl. hogy nem ehetek szendvicset ( mindennel együtt ).. meg ilyenek :(
Utolsó hozzászolónak ott egy link. De ha beírod google-ba több oldalt kidob!
21:06
ehetsz szendvicset fehérjén és szénhidráton is:)
fehérjén tehetsz bele kis vajat, marhapárizsit, sajtot, uborkát, majonézt pl:)
szénhidráton nutellát/mézet/lekvárt
szóval nem oylan nehéz én ételszállítóban viszem magammal a kaját, vagy a suli előtti kisboltban veszem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!