Mi volt vagy mi a kedvenc meséd?
Figyelt kérdés
:)2010. nov. 15. 18:54
5/28 anonim válasza:
Kissyfur,Punky Brewster,Hupikék Törpikék.Emlékeztek ezekre?:-D
25 L
6/28 anonim válasza:
Kiskoromban az Ezüstnyíl, Asterix és Obelix, Tom és Jerry voltak a kedvenceim, ma a Hercules (és az Asterix megmaradt).
7/28 anonim válasza:
Hupikék törpök!(L) Mást nem is nagyon néztem. Most sem vagyok Tv függő. Inkább olvasok vagy a barátaimmal vagyok. :D
8/28 anonim válasza:
Azt hittem könyvet kérdezel, de látom a válaszokon, hogy szinte mindenki filmet válaszol... azért én is válaszolok. REngeteg mesét imádtam gyerekkoromban, a szokásos: Grimm legszebb meséi, 77 magyar népmese, világszép nádszálkisasszony, Dzsungel könyve stb..... de ami a legfőbb két kedvencem volt: a Csipike az óriás törpe, és volt egy másik mese a 3 rablóról (Kaszper, Jeszper és Jonatán Kardemómban... azóta is keresem hogy a kisfiamnak elolvashassam)
9/28 anonim válasza:
Nekem a kedvencem a Kököjszi és Bobojsza volt:)
10/28 anonim válasza:
Micimackó ( bár magát a medvét nagyon utáltam mindig) Tom és Jerry
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!