Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Miért hiszik azt, hogy fogyózok?

Miért hiszik azt, hogy fogyózok?

Figyelt kérdés
Na szóval.. néha előfordul velem, hogy nincs étvágyam, és kb. két napig alig eszek, vagy nem eszek semmit. Nem szeretnék lefogyni, elégedett vagyok a súlyommal. A szüleim azt hiszik fogyózok, és nem tudom nekik elmagyarázni, hogy csakis azért nem ettem, mert nem volt étvágyam. Most már ha pl. nem kérek sütit, mindig azt mondják, hogy "persze, mert le akarsz fogyni". Mit tehetnék, hogy elhiggyék? Idegesít már nagyon. 14/L
2010. nov. 14. 16:41
 1/8 anonim ***** válasza:
78%
Két napig nem enni semmit, mert "nincs étvágyad" nem normális. Úgyhogy ne a szüleidet akard meggyőzni, hanem fordulj orvoshoz.
2010. nov. 14. 16:44
 2/8 anonim ***** válasza:
78%

"Anyu, apu. Kövérnek nézek ki? Mert én nem érzem magam annak. Úgyhogy nem is lenne értelme fogyókúráznom. Miért tenném? Nem akarok anorexiás lenni! Csak egyszerűen nem vagyok éhes. Olyan nehéz elhinni? Hisz van, hogy ti sem vagytok azok!"

Én kb. ezt mondanám. Nem tudom, bevána-e.... Remélem segítettem. :)

2010. nov. 14. 16:47
 3/8 anonim ***** válasza:
Viszont az első válaszolónak is igaza van egy részben. Lehet, hogy nem érzed magad éhesnek minden percben, de a szervezetednek szüksége van az energiára. Úgyhogy valamit muszáj enned minden nap, különben, ha akarod, ha nem, csontsovány leszel.
2010. nov. 14. 16:50
 4/8 anonim ***** válasza:

velem is volt ilyen,sőt velem egy teljes hétig.

amint ettem valamit,olyan mértékű hányingerem lett,hogy nem tudtam,hova hányjak.kb az utolsó 3-4 napban ropin és citromos ásványvízen éltem.le is fogytam 3-4 kilót,pedig nem akartam...

13/L

2010. nov. 15. 16:56
 5/8 anonim ***** válasza:

Hmm..veelm is ez van,csak én 15L vagyok.XD

Énis sovány vagyok,és van mikor nem kívánom a kaját,vlt h apumék szoltak rám h mennyek enni. Semmi nem ment le a torkomon,de mostanában is van ez,h hányingerem van a kajától,42 kg vok,és 163 cm

Mondjuk nekem mostvannak pasi gondjaim,nem oylan h hűűű,valyon bejöök e neki,hanem más.

2010. nov. 15. 19:33
 6/8 anonim ***** válasza:
nekem is van ilyen, a nagy hajtásban elfelejtek enni. Reggel futok a suliba, suliban kajaszünetben nincs időm enni mert többnyire dogát írok 3ik órában, hazaesek olyan 4 körül, tanulás aztán el kell vinni a kutyust sétálni, akkor már fél 7, még egy kis tanulás, anyuval beszélgetés és már vége is a napnak :(
2010. nov. 15. 19:54
 7/8 anonim ***** válasza:
Tudod, velem is ez a helyzet..szerintem a kamaszkor teszi, vagy nem tudom. Van úgy, hogy én sem eszem pl. 3 napig semmit, aztán meg úgy ahogy eszek, és mindig mondják a szüleim, hogy egész nap nem ettem semmit, és azzal fenygetőznek, hogy elvisznek orvoshoz, az majd ad be nekem valami injekciót, aztán lesz étvágyam.. de nem birják felfogni, hogy nem fogyókúrázom!
2010. nov. 16. 15:40
 8/8 anonim válasza:
Velem meg az a gáz h állandóan csak ennék, mert kívánok, mindent, de éhes ritkán vagyok e miatt...
2010. dec. 10. 19:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!