Anyukák/kamaszok! Melyik érné meg nektek jobban? Im-Pony club?
Sziasztok!!
Azon gondolkoztam hogy lemondatom a pony clubot és helyette kérek egy IM előfizetést (Ifjusági magazint) Abban nagyobb gyerekeknek vannak érdekességek tanácsok.
Az EGY évben lenne 5-6 ezer forint (de csak egyszer)
A pony club meg havonta 5 ezer forint..
De anyu meg apu nem engedi mert hogy az nem éri meg...
Ti is így látjátok??
nézzétek meg a külömbséget mennyivel nagyobbaknak van:
még az IM-ben szex rovat is van... Tök jó :D
Még szép, hogy drágább a PonyClub, hisz abba minden féle csecsebecse van. Matricák, plüssök, könyvek stbstb. Régen nekem is járt, de lemondtuk, mert nem volt elegendő rá a pénz.
A szavaidból kilehet venni, hogy az IM újság neked sokkal jobban tetszik. Szerintem szólj nyugodtan anyukádnak, hogy inkább az IM-újságot rendeljétek, mert téged ez jobban leköt, olcsóbb is, és körübelül 1 órával kevesebbet ülsz a gép elött, ha olvasod. :)
Hát az biztos hogy sokat gépezek de gondolom az írásodban épp azt akartad mondani hogy már soká itt vagyok..
Vagy rosszul veltételezem?? :D :)
Mindkettő színvonaltalan szar, szennylapok, amik hülyeségeket terjesztenek a sztárocskákról gyakori nyomdahibákkal.Ha kettőt olvastál, olvastad az összes számot. De a népnek ez kell...
Én egyiket sem venném, olvass könyveket, az jobb, szexualitással foglalkozó kérdésekről pedig megbízható forrásból tájékozódj!
Imádok könyvet olvasni!! Tegnap is 20 perc alatt ki olvastam egy képregényt..
Könyvet is 1 hét alatt
hát én is vettem régen egy IM újságot engem nem igazán kötött le elolvastam egyszer utánna ellöktem
Én PonyClubbos vagyok és szerintem nagyon jó mondjuk mindenkit más köt le.Ha nekem az IM kell akkor vedd azt :)
13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!