Anyukák/kamaszok! Melyik érné meg nektek jobban? Im-Pony club?
Sziasztok!!
Azon gondolkoztam hogy lemondatom a pony clubot és helyette kérek egy IM előfizetést (Ifjusági magazint) Abban nagyobb gyerekeknek vannak érdekességek tanácsok.
Az EGY évben lenne 5-6 ezer forint (de csak egyszer)
A pony club meg havonta 5 ezer forint..
De anyu meg apu nem engedi mert hogy az nem éri meg...
Ti is így látjátok??
nézzétek meg a külömbséget mennyivel nagyobbaknak van:
még az IM-ben szex rovat is van... Tök jó :D
Az im tényleg nagyobbaknak van, de nem mondom, hogy rögtön szuper jó is, bár még mindig színvonalasabb mint a többi hasonló újság. De azért rengeteg hülyeséget írnak, tudnod kell, hogy mit nem szabad elhinni. A szex rovat meg hát... ne várj túl sokat. Én néha megveszem, elolvasom, még érdekes is, de mondjuk ha néhány évvel fiatalabb lennék, nem biztos, hogy jól tenném, mert elhinném minden szavát. (Ezt nem sértésnek szántam, csak az utolsó mondatodból és a nagyobbaknak való újság kereséséből azt vettem le, hogy elég fiatal (pl.12) vagy. Ha nem így van, bocs.)
A legfontosabb szerintem hogy hány éves vagy és hogy szereted-e a ponyclubot. Mert ha igen, érdekes, szereted a lovakat, akkor felesleges az IM, nem ér annyit.
És más ha 14 vagy 12 éves vagy, egy 14 éves már szerintem megveheti, de egy 12 évesnek én nem biztos, hogy engedném.
Szerintem vegyél/kérjél egy számot, mutasd meg a szüleidnek, nézd meg érdekel-e, ne csak azért tetsszen, mert idősebbeknek van. A szüleid meg láthatják hogy olcsóbb, és még hasznos dolgok is vannak benne, és ha elég érettnek tartanak, hogy a nem hasznosakat kiszűrd, akkor biztos megengedik.
14 vagyok,de biztos,hogy IM-et választanék (jár is nekem mindig) szerintem viszonylag jó a többihez képest meg az ajándékok is viszonylag normálisak és használhatók (:
A pony Clubot a 9 éves hugom kapja ő még szereti,de szerintem nem éri meg..vagyis pontosítok van mikor nem éri meg.
Én 13,5 éves vagyok, az IM minden számát megveszem, szerintem ez a legjobb tini újság!! Nekem főleg a REAL LIFE és a cikis sztorik tetszenek benne, meg az L.L. :D
Szerencsére anyukámnak is tetszik az újság. Amíg nem IM-et/ot vettem, hanem Bravo Girlt, vagy Bravot, addig mindig panaszkodott, hogy minek veszem ezeket a sz.rokat. Aztán beleolvasott az IM-be/ba, és megtetszett neki, és azóta mindig elolvassa [persze csak utánam :P] És már nem is panaszkodik, hogy minek veszem.
Szerintem vegyél 1x csak úgy simán újságárusnál/boltban, és mondd neki, hogy olvassa el, hátha megtetszik neki.
+az lehet, hogy szerinted az újság jobban megérné, de az tényleg csak egy újság. A Pony Club-ban meg könyvek, stb...-k vannak.
De ha már nem érdekel, akkor szerintem mondasd le, mert minek veszed, ha nem köt le??
13,5/L
Hát ha nem szereted a ponyclubot, akkor mondjátok le, úgy nincs semmi értelme, ezt magyarázd meg a szüleidnek. Utána meg mutasd meg nekik az újságot és kérd meg őket, hogy rendeljék meg. Ha nem hajlandók, még mindig megveheted havonta az újságosnál vagy felajánlhatod hogy a zsebpénzedből fizessék ki.
első voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!