Ez normális? Vagy ô túlérett?
Figyelt kérdés
Egyik barátnôm (12L) vett magánakegy szempilla spirált. Szinte az összes lány festi magát az osztályban. Én nem. Kellene? 12L2010. nov. 13. 23:02
11/16 anonim válasza:
szerintem ennyi idősen egyátalán nem kéne sminkelni, persze ha az a szempilla spirál nem olyan feltűnő suliba akkor oké... de még bőven ráérnek az ilyen korú gyerekek sminkelni =/ ígyse lehet már megállapítani a lányokról ( és lassan a fiúkról sem) hogy hány évesek. még engem néznek fiatalnak mert nem kenek magamra 500 kg sminket :D
12/16 anonim válasza:
Miért lenne baj?
Ha jobban érzi magát egy szempillaspiráltól, még nem lesz minik*rva. :)
Normális, hogy nem sminkeled magad, de szerintem ennyi még belefér.
13/16 anonim válasza:
Én sem szoktam magam sminkelni, de azért egyszer próbáld ki hogy csak egy kis szempillaspirált felteszel és figyeld meg, hányan jönnek oda, hogy jól nézel ki :) ez sajnos így van, tapasztaltam.
12,5/L
14/16 anonim válasza:
Szia!
Édes a kérdésed! :)
Egy bolond százat csinál. Nem mindig az a jó, amit mások csinálnak. Ha neked tetszik, fesd, de szerintem felesleges. :)
14 évesen én még babáztam. De az nagyon rég volt :D
Ha jól érzed magad így, ahogy vagy feleslegesen teszed tönkre idő előtt a bőröd. Csak nagy lánynak akarnak látszani.
Szia:)
15/16 anonim válasza:
Nem kellene...hidd el. Szerintem büszke lehetsz magadra, ha mindenki festi magát és te nem :) 15F
16/16 A kérdező kommentje:
Köszi, :)
2010. dec. 5. 08:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!