Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » KAMASZOK! Titeket nem zavarnak...

KAMASZOK! Titeket nem zavarnak a csúnyán néző boszik?

Figyelt kérdés

Ma buszoztam legjobb barátnőmmel és két haverommal, és ott ült a közelben egy öreg néni is az ő BFFjével :D És arról beszéltek, hogy mi mennyire semmibe vesszük a világot :P Meg hogy nincs bennünk lányokban manapság tartás.. Mert hátrafordultunk beszélgetni a fiúkhoz? Nekem meg külön beszóltak mert nagyon csikis nagyok és hideg kézzel hozzáértek a nyakamhoz és sikítottam egy kicsit :S Aztán az se tetszik nekik ha nem sportolunk, meg az se ha egész nap a koripáylán lógunk :P Mi jó nekik? Ha levesszük hazafelé a buszon a hátizsákunkat az a baj hogy átesnek rajta, ha fenn hagyjuk akkor meg hogy nem férnek el :P Ha távol ülünk tőlük, akkor undokok vagyunk, ha közel akkor meg hallgatóznak. Titeket is őrületbe kergetnek ezek a nénik?

12,5/L

2010. nov. 12. 22:32
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
100%

Sikoltozni, hangoskodni, ugrálni tényleg nem kéne, de van, hogy én sem adom át a helyemet, hiába vagyok "kis szaros". Talán mert tíz megállót megyek minden nap villamossal, átlag tízkilós táskával és tornazsákkal, onnan pedig még haza kell gyalogolnom. Igen, idegesít, amikor első ránézésre elkönyvelnek valaminek, akár pozitív, akár negatív irányba, mert nem ismernek, ahogy az is, hogy beleszólnak olyasmibe, amiről fogalmuk sincs. Az az aggasztó, hogy nem a nyolcvanvalahány éves nénik hisztiznek, hogy nekik márpedig ülni kell (nyilván azoknak, akik járni is alig tudnak, vakok, gipszelt lábúak, stb. én is átadom a helyem), hanem a hatalmas debellák, akik ötvenévesen nem bírnak két percet állni, mert annyi háj van rajtuk, hogy nem bírják el a testük súlyát. Erre én azt mondom, hogy lehet, hogy dolgozott egy életen át, de abban biztos senki sem akadályozza meg, hogy ne zabáljon és lefogyjon annyira, hogy beférjen az ajtón.

A táskás problémát is tapasztaltam már, nem tudok vele mit kezdeni, szublimálni nem tudok.

15/L

2010. nov. 13. 16:48
 22/30 anonim ***** válasza:
100%
Én is régen sokat jártam busszal, habár én átadtam a helyemet az idősebbeknek, de amikor látták, hogy 2x akkora táska van nálam mint én + tornazsák és ott egymás között tettek megjegyzéseket akkor én is megjegyeztem nekik, hogy nekik miért pont a 7 órási busszal kell menniük a piacra amikor jól tudják hogy ilyenkor vagy 4000 gyerek indul az iskolába.
2010. nov. 13. 16:57
 23/30 A kérdező kommentje:
Ez meg a másik: 7 órási busszal mennek és panaszkodnak hogy nincs hely -.-
2010. nov. 13. 18:07
 24/30 anonim ***** válasza:
51%
Én egyetértek a kérdezővel! Ami még zavar, hogy sokan az öregek közül, ha kell, ha nem ott ülnek az orvosnál, ott élik a társadalmi életüket és még furakodnak is! Nemrég az SZTK-ban, gondolkodás nélkül bement előttem egy vén boszorkány és még ő osztott ki amikor rászóltam, hogy nem ő következik, pedig ő jött a legkésőbb, mindenki aki ott ült, régebb óta várt. Szép dolog tisztelni a kort, meg a tapasztalatot, de azt nem tudom tisztelni, ha valaki ennyi év alatt csak ezt tudta megtanulni, hogyan legyen bunkó!
2010. nov. 14. 16:22
 25/30 anonim válasza:
0%
Én mindig átadom az időseknek a helyet,egyedül akkor nem adom át amikor felszáll az öreg néni,alig tud menni,de azért kivan mázolva az arca.Lehet bunkóság tőlem,de ez van.
2010. nov. 16. 21:01
 26/30 anonim ***** válasza:
30%

Én meg midig átadom, amikor igen, de miért van éppen ott, amikor nemigen. De különben is, még miéért élnek, meg miegymás és különben is kikérem magamnak, mert fiatal vagyok.

Most de tényleg, én tarcsam el őket?

2010. nov. 16. 21:48
 27/30 anonim ***** válasza:
67%

Szia!

Erdekes kerdes.

Nem is olyan regen voltam meg en is sulis :) mar mint gimis. Akkor en mindig atadtam a helyemet az idoseknek. Sajnos sok kortarsam viszont nem,en ezert szoltam is mikor lehetett: "Nem latod,hogy egy neni all melletted teeeee." Sajna a fiatalok nem ismerik mar ezt a "szabalyt".

DE!!!

Ma mar edesanya vagyok es terhesen sokat utaztam. Es volt amikor az idos neni kozolte velem,hogy adjam at a helyemet neki. 30 hetes terhesen!!! Raadasul nyar volt. En(a hulye) felalltam az meg kenyelmesen leullt...egy idos bacsi akarta atadni a helyet. A hasam mar 16 hetesen is latszott,nem hogy 30! hetesen tehat latta,hogy terhes vagyok.

2010. nov. 20. 22:14
 28/30 anonim ***** válasza:
51%

nagyon elegem van az ilyen öregekből.

mondják hogytegyem le a tatyimat mert akkor több lenne a hely.. hát kössz szépen..tegyem le oda ahol mindenki a sáros cipőjével mászkál??-.-

úgy tudnak rám nézni áhh nagyon idegesítőő.

és úgy kezelnek mint egy 7éves kislányt....

14/l

2010. nov. 23. 17:50
 29/30 anonim ***** válasza:

tudjátok mi idegesít nagyon??!

Hogy mindig a 12-13-14-15 éves gyerekeket kell cseszegetniük,akik nagy sulicuccal hazafelé mennek éppen.Bezzeg a huszonéves erős egészséges fiatalemberekhez nem mernek odaállni bámulni!Persze,én is leszek öreg,de azért,az öregeknek sem szabadna bunkónak lenniük,azért mert öregek.

2010. nov. 27. 15:51
 30/30 A kérdező kommentje:
Nem akarok most még tovább szidni, de azt meg főleg nem bírom, mikor otthon nagy gonddal behangolom a gitáromat, és mire odaérek a zenesuliba, már tökmin1, a nénikék már összerugdosták és a H elmenne A-nak is:(
2010. nov. 27. 21:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!