Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » KAMASZOK! Titeket nem zavarnak...

KAMASZOK! Titeket nem zavarnak a csúnyán néző boszik?

Figyelt kérdés

Ma buszoztam legjobb barátnőmmel és két haverommal, és ott ült a közelben egy öreg néni is az ő BFFjével :D És arról beszéltek, hogy mi mennyire semmibe vesszük a világot :P Meg hogy nincs bennünk lányokban manapság tartás.. Mert hátrafordultunk beszélgetni a fiúkhoz? Nekem meg külön beszóltak mert nagyon csikis nagyok és hideg kézzel hozzáértek a nyakamhoz és sikítottam egy kicsit :S Aztán az se tetszik nekik ha nem sportolunk, meg az se ha egész nap a koripáylán lógunk :P Mi jó nekik? Ha levesszük hazafelé a buszon a hátizsákunkat az a baj hogy átesnek rajta, ha fenn hagyjuk akkor meg hogy nem férnek el :P Ha távol ülünk tőlük, akkor undokok vagyunk, ha közel akkor meg hallgatóznak. Titeket is őrületbe kergetnek ezek a nénik?

12,5/L

2010. nov. 12. 22:32
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:
Nekem elég rendes baráti köröm van, 4en, 5en szoktunk elmenni max. este 7ig. Oké, én is ismerek jó sok ilyen kis tipikus mini ribancot, akik például csak pasizni járnak strandra -.-" Én próbálok mindig kultúráltan viselkedni, csak hát a partizósak többségben vannak
2010. nov. 13. 00:17
 12/30 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem mindkét korosztályban megvan a két véglet.

Én 36 éves vagyok, egy egészen kicsi fiú anyukája.

Az idősek jó része leköp minket. Hogy miért? A munkahelyemen olyan helyen dolgoztam, ahová betelefonáltak, ha be akartak szólni. Amikor terhes voltam (a mamóca nem tudta) elhordta a mai kismamákat mindennek. Állítólag túl sok jogunk van, mit képzelünk, hogy itthon nyaljuk a gyermekünk fenekét...?

Az ABC-ben fellöknek minket, és 80 km/órával elénk vágnak a pénztárnál. Persze vannak pozitív példák is.

Kamaszok? Üvöltő zene mobilról az utcán, sikítozó, vihogó lányok, nem túl gyakori, ámde bunkó kötőszóhasználat (b*meg, g*i...). Viszont segítenek a babakocsival, és némelyikkel egészen jól el lehet dumálni. :)

A 80-as években is megvolt ez. De tény, hogy kitolódtak a határok. És nem nagyon szeretem...

2010. nov. 13. 07:07
 13/30 anonim ***** válasza:
100%
Én falun lakom, és minden nap be kell közlekednem a városba, és mg kell hogy mondjam, az öregek azok, akik tolakodnak, meg nagyon durván beszélnek a fiatalokról. Van egy lány, aki véletlen rátette egy nagyon bunkó 60 nő lábára a táskáját, mert nem látta a nagy tömegben, és erre ilyeneket kiabált a nő, hogy ezeknek az anyja inkább nyelt volna, meg ilyenek. Lehet hogy pesten a fiatalok bunkók, de itt a falunkban meg ezek. Meg tegnap is például, már épp készült kiállni egy busz, én már a következőre vártam, erre odajön egy nő rohanvást, letarol, és beelőz. Gondoltam oké, biztos arra a buszra szeretne szállni, ami már mindjárt indul, de nem. Befurakodott, letette a "peron" elejére a szatyrocskájit, meg maga mellé, hogy senki se menjen a közelébe. Ezeket kéne tisztelnem??
2010. nov. 13. 08:44
 14/30 anonim ***** válasza:
77%
*60-as nő :D:D
2010. nov. 13. 08:45
 15/30 A kérdező kommentje:
Igen, és például mi bérlettel utazunk, ők meg elénk furakodnak jegyet venni :P Csak az ilyen öregekkel van bajom.
2010. nov. 13. 12:43
 16/30 anonim ***** válasza:
100%

Én is falun lakok és így buszos vagyok és néha nekem is meggyűlik a bajom az idősebbekkel, mondjuk jó pár tini is kitud akasztani (minket).

Például az egyik barátnőm kollégista és így minden pénteken így 6-7-en együtt megyünk haza (vagyis én meg a barátaim hamarabb leszállunk,mind1)

És volt egy bácsi, kérdezte a koleszos csajtól, hogy hova megy ilyen nagy táskával?

A csaj mondta, hogy megy haza,mert kollégista.

Kérdezi a bácsi mi van a táskába??(bőrönd)

A lány mondta, hogy csak a szennyest viszi haza kimosni erre a bácsi az egész buszmegbe elkezdett kiabálni,hogy:

"Ezek a mai fiatalok milyen trehányok,hogy a koszso bugyijukat teregetik ki a buszon,mert mikor ő még katona volt is mindig megoldotta a mosást,de ez meg a koszos,büdös bugyiját cipeli magával,gusztustalan..Ezek a mai fiatalok"

Persze ez pénteken mikor teli van az egész buszmegálló..

Meg toporzékolnak,hogy előbb felszálljanak a buszra a jegyet megvenni,lögdösnek.

Arról nem is beszélve, hogy ők kérdezhetnek mindent amiről messze nem kell tudniuk,de mi aztán megse szólaljunk.

Egész úton lehet hallgatni,hogy mi milyenek vagyunk,de belese gondolok mi lenne ha én tenném meg.

Mert szerintem ha ők elvárják a tiszteletet akkor talán mi is kaphatnánk.

Persze most általánositva írtam,de nekem ezekkel van a bajom meg a fiatalok közül azokkal akik hangosan hallgatják a zenét és visítozva ülnek fel a buszra, a táskájukat ledobják a közlekedőre és fel nem vennék hanem te bukdácsolj át rajtuk...de ez is csak általánosítás.

Értem,hogy mire gondolsz és egyet is értek.

2010. nov. 13. 13:10
 17/30 anonim ***** válasza:
100%
:D Énis falusi vagyok csak én vonatos :D ha van lehetőségetek menjetek azzal. Sosincs ilyen gond h ki ül le hamarabb meg h ki engedi át a helyét...
2010. nov. 13. 13:18
 18/30 A kérdező kommentje:
Én vonattal ÉS busszal járok :S Falun járok iskolába de városban lakom, és a vonton is velünk jönnek, meg a buszon is :P de az eset amit leírtam az egy délután volt. Újabb: a lányok futnak mindenhova a fiúk után és jó hogy nem az utcán csókolózunk -.-" persze, majd 12 évesen :S
2010. nov. 13. 13:35
 19/30 anonim ***** válasza:
100%

:/ Jó helyen lakhatsz ha a csajok futnak a fiúk után :D Bárcsak utánam is futnának :( :)

Utolsó voltam

17_F

2010. nov. 13. 13:48
 20/30 A kérdező kommentje:
utolsónak: Pont a fiúk viszik egy kicsit túlzásba, ne minket ribancozzanak le :P
2010. nov. 13. 14:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!