Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Miért ilyenek a mai lányok?

Miért ilyenek a mai lányok?

Figyelt kérdés

Be megyek a suliba és csak fiúkról lehet velük beszélni...

Ráadásul idén szinte az összes lány bukásra áll mert jajj ez a fiú jajj az a fiú. Engem meg kizárnak a beszélgetésekből mert nekem 2 éve van barátom akkor engem miért érdekelne (amilyen elpicsulás van nem is érdekel már)

Egyszerűen nem tudok lassan már senkivel se beszélgetni az osztályból .(

17/L

2010. nov. 11. 07:18
 1/9 anonim ***** válasza:
71%

igen, ilyen nagykápű p*csák nálunk is vannak.Aztán mikor felelni kell elbőgik magukat.Hát hú de menő!

Én sem tudom ezt megérteni.

Bár én annak örülök, hogy mikor lesz az osztálytalálkozó, nekem( mint kitűnő tanuló) jó állásom lesz( nem csak nekem sok más a tanulásra figyelő embernek is)nekik, meg semmi egy szakma( vagy az sem) mennek majd a gyárba dolgozni.

Tehát, nekünk lesz előny ebből, hogy most ki közösítenek.Mi járunk majd jobban.

Szia!

13/L

2010. nov. 11. 09:43
 2/9 anonim ***** válasza:
76%
*nagyképű
2010. nov. 11. 09:43
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Hát, ha csak arról lehet beszélgetni velük, akkor szomorú...:(

Viszont mi is néha kitárgyaljuk a pasikat, a szerelmi ügyeinket. Ezenkívül mindenről tudunk beszélgetni, ami éppen eszünkbe jut.

Keresgélj máshol, ne az osztályban, biztos vannak hozzád hasonló lányok!:)

Ja, és gratulálok a 2 éves kapcsolatodhoz:) Bárcsak én is lennék olyan szerencsés, mint te...:D 15L

2010. nov. 11. 18:11
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Hormonok...

Ismerem ezt, ne foglalkozz velük. Én új témát adtam nekik azzal, hogy megtartottam a babómat és férjhez mentem.

Utólag hallom, hogy még mindíg csak nyavajognak, és nem képesek megállapodni mert "Peti nem veszi meg az egy hónapos fordulónkra a 10E ft-os parfümöt. Biztos nem szeret..."

Vagy kinövik, vagy nem.

De kedves első! Ne szóld meg azokat akiknek "csak" szakma van a kezükben. Sokat ér és küzdeni is kell érte.

20/l

2010. nov. 11. 18:37
 5/9 anonim ***** válasza:
49%

pfff...én nemijen vagyok :D énse tanulok valami jól (3as 4es) de én azértnem mert lusta vagyok ^^

és még eszembe se jutott h fiuznom kéne

14l

2010. nov. 11. 19:34
 6/9 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat :D Elsőnek meg üzenem majd rájössz 1-2 év múlva a jó tanulás manapság már semmit se ér :S ismeretség kell... Anyukám itt van a kitűnő felsőfokú értségijével meg kitűnő főiskolájával és szimpla titkárnő aki 100E se keresi meg. Én sajnos mindig is olyan voltam aki elüt a környezetétől (jó tanulás otthon tanulás nélkül,11 évesen 17 éves átlag tini IQ szint ilyenek) Néha annyira lennék normális lány :(
2010. nov. 11. 21:55
 7/9 anonim ***** válasza:
37%
Ez nagyrészt az MTV műsorainak is köszönhető!
2010. nov. 12. 12:01
 8/9 anonim ***** válasza:
64%
Bírom mind az 5000 kérdést amiben mindenki azzal menőzik hogy ő milyen jól tanul, túl okos, és emiatt kiközösítik...:DDDD
2010. nov. 12. 21:04
 9/9 anonim válasza:

Ez egy nagyon jó kérdés,h mért ilyenek..

Amúgy én is unom már,hogy néhány oszt.társammal csak erről lehet beszélgetni..mondjuk én ilyenkor ink otthagyom,mert nem érdekelnek a hülyeségei..Mondjuk talántalán egyrészt érthető,mert csajokból vannak és szeretik a pasikat.De nem csak belőlük áll az élet.

A legjobb barátnőm szerencsére nem ilyen:D Vele mindenről lehet beszélgetni:D

2010. nov. 13. 17:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!