Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ezt most direkt csinálja? :/

Ezt most direkt csinálja? :/

Figyelt kérdés

Igazából nem tudom hogy ide való-e a kérdés. :/

Van egy fiú osztálytársam aki folyton piszkál és beszólogat. Nagyon jó haverok vagyunk mióta csak ismerjük egymást. És amikor ketten vagyunk nagyon jó fej velem meg minden. Viszont iskolában van egy "társaságunk" és előttük pedig folyton szekál. A haverok csak nevetnek rajta meg minden de igazából van amikor már nagyon rosszul esik. Ha mondom neki hogy állj már le mert már nem vicces akkor sem hagyja abba(csak a többiek már nem nagyon nevetnek a hülyeségein mert tudják hogy nekem sz*rul esik). Volt már olyan hogy úgy voltam ott hagyom és nem beszélek vele, de akkor meg annyira jó fej volt megint hogy utána újra jóba lettünk és végül kezdte előröl a piszkálást. Megpróbáltam azt is hogy négyszemközt próbálom megkérni hogy hagyja abba, de kitért előle. Tényleg jó barátok vagyunk szoktunk találkozni sulin kívül is(társasággal.vegyes társaság, fiúk lányok is vannak). Sokszor nevetünk együtt meg beszélgetünk is. De már nem tudom mit csináljak.Azt is megpróbáltam hogy nem szóltam neki semmit de akkor meg bökdöste az oldalamat és szemét is volt.

Elég csajozós típusú a srác, még a nagyon ronda csajokat is szivatgatja, de van barátnője (ebből a haveri körből van).

Amikor egy suliba kerültünk velem jött össze elsőnek. 3 hónapig jártunk. a mostani barátnőjével fél éve van együtt.

Szóval nem hinném hogy megint akarna valamit.

És a fura hogy csak velem csinálja.:/

Hogyan állítsam le?

Előre is köszi. :/

14/L

(bocsi a hibákért meg a megismétlődés miatt, esetleg ha valami nem érthető kérdezzetek.)

2010. nov. 10. 16:32
 1/2 anonim ***** válasza:
A Te piszkálásoddal akar erősnek tűnni a társaság előtt. Ha egyszer is elhalasztaná akkor gyengének látszana és őt piszkálnák vagy rosszabb esetben kizárnák. Vagy az egészet a lány miatt csinálja , hogy bizonyítsa neki, hogy hozzá hű és senki máshoz. De Te se tűnj gyengének! Piszkáld nyugodtan és talán abbahagyja, mert meglátja, hogy nem félsz tőle és kellően erős vagy.
2010. nov. 10. 17:11
 2/2 anonim ***** válasza:

"Elég csajozós típusú a srác, még a nagyon ronda csajokat is szivatgatja, de van barátnője"

Itt a válasz^^

2010. nov. 12. 14:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!