Tényleg sovány, vagy az orvos direkt paráztat?
Az én lányom az 1 éves státuszon kapta ezt a "minősítést" a doktornőtől! (70cm és 7800g volt 1 évesen, 15 hónaposan 73cm és 8680g) A védőnő meg egyből rávágta-amint kettesben maradtunk,illetve hármasban :-D -hogy egyáltalán nem sovány és nem kicsi,egyszerűen ilyen az alkata! Mi sem vagyunk sem égimeszelők,sem dömperek! :-D Hát,nem is aggódtam! Azóta 4 éves a leányzó,és az oviban a többiekhez nézve teljesen normális! Az egyik kisfiúval- akivel kb 1 hónap különbséggel születtek- egy magasak,kicsit nehezebb is mint a fiú (pedig a fiúk nagyobbak szoktak lenni!)
Ne aggódj!
Üdv:2gyerkőcös
Lányom 17 hónapos és pont ekkora mint a Te lányod:)
Érdekes minket éppen megnyugtatni szokott a doki néni,hogy ilyen alkat,normálisan fejlődik,mindig hízik valamennyit csak hát keveset, de semmi gond!Mi már voltunk vérvételen is semmit nem találtak!Ne aggódj vannak ilyen pici babák is nem csak húsosak:)
szerintem is kevéske de ha nem akar enni, mit tudsz csinálni? :S
enyém 15 hónaposan 12kg és 84cm volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!