Tényleg sovány, vagy az orvos direkt paráztat?
Figyelt kérdés
Ma voltunk 15 hós oltáson, és az orvosunk szerint sovány a kislányom (79 cm, 8,79kg), ezért beküldött minket kivizsgálásra. Szerinte a védőnőnek már szólnia kellett volna, viszont havonta járok vele mérésre, és szerinte meg normálisan fejlődik. Mindig hízik egy keveset, boldog, mosolygós gyerek, csak egyszerűen utál enni. Pár kanál után befejezi az étkezést, nagyon válogatós. A védőnőm szerint valószínűleg genetika is szerepet játszik, mert az párom ugyanolyan alkatú.2011. aug. 17. 16:44
21/24 A kérdező kommentje:
Töltöttem fel 2 képet, nézzétek meg!
2011. aug. 18. 09:10
22/24 anonim válasza:
A másik kép felrakós vagyok.:)) Ő egy tünemény, egyáltalán nem sovány!!Ne aggódj, magas lesz, ennyi az egész.Mondta a védőnőnk is, hogy amikor hosszra nő a baba, abban a hónapban keveset hízik, vagy stagnál.Mert egyszerre vagy nőnek, vagy híznak.Ő a növekedésre "koncentrált".Apukája alkata lesz.Szerintem bebeszéled magadnak, hogy azt hiszik, éhezteted.Senki nem hiszi azt!És erőszakkal meg nem tudod megtömni.
23/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm, a Tiéd is nagyon cuki. Csak tegnap óta vannak ilyen "hülye" gondolataim, mert eddig nem foglalkoztam vele, mivel mindig benne volt a normális sávba a percentis skálán, meg látva az apja testalkatát, sosem gondoltam, hogy valami gond lenne. De ez a tegnapi találka a dokival kicsinált. Úgy beszélt, mintha a gyereknek zörögnének a csontjai. Mindegy, nézzék meg, az a biztos. Legalább megnyugszok én is, meg a dokim is!
2011. aug. 18. 09:30
24/24 anonim válasza:
egyáltalán nem vékony a kislányod! Látnád az én unokaöcsémet, na az mint egy anorexiás, mégsem küldik el a kivizsgálásra. És ő fiú, de nagyon aranyos, mozgékony gyerek.
A lábai, karjai rendben vannak a kislányodnál, nem csontvékony, nem értem a védőnődet. Örülj neki, lehet modell lesz. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!