Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Megjön az esze, mert nagyon...

Megjön az esze, mert nagyon fáj hogy elvesztettem?

Figyelt kérdés

A lassan nagykorú gyerekem sikerült újból magához édesgesse a betegelméjű apja, aki nem szereti, csak manipulálja ellenem a gyereket és ezen szórakozik.

Ígér neki csomó mindent, de nem tartja be, vagy megvesz valamit amit ígért de utána elveszi es eladja, provokál egy vitát hogy ezt megtehesse.

Plusz elvárja a gyerekemtől, hogy velem felszámolja a kapcsolatot, mert anno elváltam tőle es azért is akar rosszat tenni, mert lehetősége van rá a gyerek által.

A gyerek mentális egészsége nem érdekli, se az hogy emiatt rosszul érezheti magát. Az se érdekelné, ha a gyerek kárt tenne magában, szerintem boldog lenne, mert tudja hogy engem ezzel tönkretenne.

A gyerek már lakott nála másfél évet es pszichiatriára került az apja mellől.

Én rángattam ki a betegségből, kérleletem költözzön haza hozzám mert féltem hogy meghal, megöli magát.

Hazaköltözött de nem találta a helyét mert hianyzott neki az apja kertes háza, hiaba magyaráztam neki, hogy ott nincs soha es nem lesz lelki békéje.

Elintéztünk mindent, gyerektartást is, amit a gyerekemnek adtam, mégis boldogtalan volt.

Az apja dühös volt hogy elég nagy összegű gyerektartást kell fizessen es visszaédesgette magához, nem jön hogy higyjem, hogy ez történt, nagyon félek hogy rosszul fogja végezni amellett a gonosz ember mellett. Nem hajlandó beszélni velem, nem akar segítséget elfogadni mert most az apja autót ígért és annyira vágyott erre, hogy ezért visszament a pokolba, ahol elizolálja az apja meg cselédnek használja.

Rosszul vagyok gyors a pulzusom, vajon megjön az esze a gyereknek valaha?

Hány lecke kell neki?

Nagyon rossz véget sejtek sajnos ismerem ezt az embert, mindenkit tönkretesz maga körül, de mivel anyagilag jól áll, behódolnak neki.

A hivatalok is neki kedveznek, úgy érzem.

Mikor jön meg az esze?

Egyetlen gyerekem es az apja az évek alatt minden érzelmi szálat elvágott köztünk, kiskorától oltogatta “anyád hülye”, “mikor nálam van ne hívogasd anyád”, “ha hiányzik anyád költözz hozzá” stb

tegnap 17:36
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem, nem jön meg az esze. Van, aki pénzért mindenre hajlandó.
tegnap 18:53
 2/6 anonim ***** válasza:
91%
Ez a sztori volt már, csak abban már megvette neki az autót, utána eladta.
tegnap 19:19
 3/6 anonim ***** válasza:
89%
A gyerek a pszichiátriára került, a gyámügy meg le se fossa. Napi kamu?
tegnap 20:14
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Ez az, aki összetörte chipsed? Örülj neki, hogy megszabadultál tőle.

Van egy rossz hírem. Nem csak az apja manipulál mindenkit.

tegnap 22:39
 5/6 A kérdező kommentje:

Biztos azert viselkedik így hogy ne hiányozzon nekem. Gyerekként aranyos volt és nagyon arany lelke volt, adakozó vot a többi gyerekkel, nem bántott senkit mint más gyerek

Nem tudom hogy lett ilyen

Az apja megbolondította

ma 05:00
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

"Biztos azért viselkedik így, hogy ne hiányozzon nekem."

🤣 Biztos.

ma 08:44

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!