Vélemények, ez elmebeteg vagy szeren van?
A lassan 18 éves lányomról van szó, nem ment suliba mert elaludt, én megértettem, nem csesztettem, küldött nekem egy listát a melóba hogy milyen kajákat vegyek, köztük chips sós ecetes ízű.
Nem találtam a boltban csak sóst.
De ugyanaz a márka és ár tehát nem volt olcsóbb.
Hazamegyek, állok a konyhába és kijön a szobájából rámnéz sápadt és gyűlölködve néz.
Mondom neki hogy csak sós chipset kaptam, de minden mást vettem.
Szólt hogy a sós chips undorító, neki nem kell es azonnal menjek cseréljem vissza vagy vegyek eceteset mert az is ott van, csak fennt a polcon és nem láttam.
Magamnak vettem egy másik fajtát, amit hazavittem es mutattam neki hogy ez se ecetes de ne idegeskedjen mert az enyém de ehet belőle amennyit akar.
Láttam hogy nagyon ideges mondtam neki hogy ok, megyek a boltba vissza, de előbb hadd egyek. Mondta szó se róla, azonnal menjek. Mondom ok, mert éreztem hogy elkezdene ordibálni, es nem félek ettől de a szomszédok hogy jelentenek csendháborításért igen.
Emiatt már volt problémám a szomszédokkal, bérlakás.
Elmentem valóban találtam ecetes chipset, ami elkerülte a figyelmem.
Mire hazamentem láttam hogy az én chipsem kinyitva de porrá van zúzva az egész mint a fűrészpor!
Tehát szétnyomkodta vagy kézzel vagy lábbal, mert amikor vettem érztem benne a nagy különálló darabokat.
Mondtam neki hogy hogy tudott ilyet csinalni azt mondta nem igaz, ő nem csinált semmit es hagyjak neki békét és köszöni amúgy a chipset.
Nagyon haragudtam rá, nem először fordul elő hogy rombol, károsít.
Tegnap este nyugodt nap volt egész nap pihent a szobájában.
Egyszer csak elkezdett veszekedeni valakivel telefonon es majdnem sírt. De nem hallottam mi a helyzet, csak hogy miután leteszi a telefont elkezd egyedül üvölteni a szobájában es hallom hogy tör zúz!
Bemegyek es falnak vágta ripityára törte a vizespoharát es a hajszárítóját darabokra törte!
Mondtam mi a baj erélyesen szóltam erre szólt hogy nincs kedve elmondani es hagyjam békén, mert én is csak stresszelem mint a barátai es egy paraszt vagyok ami nem igaz!
Mindig mikor elmegy széttodbja a szobáját hogy én legyen mit dolgozzak, mintha gyűlölne.
Nagyon el vagyok keseredve, haragszik rám azért is mert lúzernek tart nincs sok pénzem.
Es többször mondta hogy elege van el akar költözni az apjához de az bántalmazó pszichopata.
Egyedül nevelem. Úgy érzem kisiklik az egész élete es nem tétlenül nézem! De én is kikészülök a sok bántásban, akárhogy csinalom nem jó! Sehogysem jó! Mindenre pattan, üvölt, mert tudja hogy ettől tartok. Es jogosan.

1. 18 éves, ne ugrálj úgy, ahogy ő fütyül. Menjen el ő boltba, takarítsa ki ő a szobáját. Nem vagy a csicskája.
2. Sürgősen vidd el orvoshoz, mert ez nem normális. Pszichológusra van szerintem szükség…

1. El sem mentem volna újra a boltba ilyen kirohanás után. A széttört chips miatt pláne nem kapott volna semmit.
2. A dühében tör-zúz viselkedés eredménye az lenne, hogy semmit nem pótolok, amit tönkretesz idegből. Nem lesz hajszárítója, telefonja se, ha azt vágja földhöz és enni is a vajas kenyér marad, ha ilyen hiszti van.
3. Ha kérdezel és nem hajlandó válaszolni, akkor hagyd rá, nem olyan fontos.
4. A következő hisztinél csomagolnám össze 2 napi holmiját és küldeném az apjához. Ha nem tér észhez, akkor a többit is küldeném utána.
Az a baj, hogy ezt 5 évesen kellett volna megtenni, hogy hatásos legyen, mert 18 évesen már tizedannyi hatalmad van.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!