Milyenek a jegyeitek, sikerül az álom, a cél, amit kitűztetek?
Légyszi:
kor
nem
osztály
utolsó vagyok.
Egyébként műszakiból a tavalyi első félévihez képest jobb vagyok, mert akkor: 2,3,3,4,5,5 voltak a jegyeim [4es voltam belőle félvékor], meg bioszból is [tavaly 2esem is volt, mert beteg voltam x ideig, és feleltett abból az anyagból, amelyiknél hiányoztam].
Ja, esetleg félévkor még rajzból lehet 4esem :$
Most 1 jegyem sincs mert mindíg kivagyunk kérve gyakorlatra... eddig 3 napot vtam iskolába de hnap már 4 nap lesz :D
Attól leírom a tantárgyakat hátha érdekel vkit...
Angol
Tesi
Szakrajz
Szakmai ismeretek
Munkavédelem
Anyagismeret
Infó
Asszem nem hagytam ki egyet sem :)
17_f 12oszt.
persze, minden évben elhatározom hogy nagyon de nagyon fogok tanulni a következő évben, aztán ez utólag nem jön össze.
a matek a legrosszabb, jelenleg két egyesem van =/ a legtöbb tárgyból meg 4esre állok, vagy ötösre. nem is lenne rossz ezt megtartani a félévig :D 17/L 11. osztály
Áhh, egyáltalán nem jött be nekem most ez az év.
Év elején még egész jó voltam. augusztusban, szeptemberben rossz dolgokba mentem bele... Szeptember végén teherbe estem. Ezután zuhanó repülésbe a mélybe. Mindennap egy egyes, de nem tehetek róla, másra nem tudok gondolni csak a babára. Még senki nem tudja csak én és az apa, de így már nem bírom sokáig. Próbálok mostmár tanulni meg nem stresszeelni de nem megy. Szörnyű ember vagyok.
A Cél minden tantárgyból egységesen a 2-es. :D
Viszont ez nem zárja ki azt hogy valamiből 4-es vagy 5-ös vagyok. Mivel tavaly is csak egy kettesem volt :D
Hát most nagyon rosszak a jegyeim magamhoz képest:
irodalom: 5 5 5 5 5 4
nyelvtan: 5 5 5 4 4
töri: 5 5 5 4
angol: 5 5 5 5 5 4
föci: 5 1
biosz: 4 3
kémia: 3
tesi: 5 5
technika: 5
matek: 3 4 5 5
van még tantárgy?... :]
na szóval, most vagyok 8.-os és hát kéne nagyon a felvételihez a sok 5-ös, még ráhajtok!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!