Milyenek a jegyeitek, sikerül az álom, a cél, amit kitűztetek?
Légyszi:
kor
nem
osztály
biosz: 4
matek: 5
töri: 4
fizika: 5
folklór: 5
kémia: 3
földrajz: 4
rajz: 5
tesi: 4
infó: 5
német: 4/5
magyar(irodalom): 5
magyar(nyelvtan): 4
ének: 5
technika: 5
tánc: 5
Hát nagyon nem. :'D Eddig szín 5-ös voltam..., de tanulok. Évvégére megpróbálom 5-ösre feljavítani...bár elég sok minden összejött, de ez persze nem mentség.:P
13/L
Én is leírom, de nekem sokkal több jegyem van
irodalom 5555
nyelvtan555
történelem543455
matek35
fizika55
angol555554
kémia2
biológia55554
földrajz45554
informatika5
rajz-
technika-
torna-
Nem igazán:( Bár így is lényegesen jobbak a jegyeim átlagban,mint tavaly első félévbe.
Sacperkábé átlagba így állok,most:
Irodalom:4,1
Nyelvtan:3,75
Töri:4,5
Német:4,0
Matek:4,5
Kémia:2,0
Biosz:2,0
Tesi:4,0
Infó:2,66
Föci:3,6
Gazdaságtan:4,0
Ének:5,0
Infó miatt nem parázok,mondta a tanárunk,hogy még 3 vagy 4 jegyünk lesz félévig,úgyhogy fel tudom hozni.Kémia nehézkesen megy,most van egy házi amire jegyet kapunk,ezt megírom jól,hogy ötös legyen,meg tanulok rendszeresen.De ez itt nem olyan,hogy az felel aki akar és engem nem feleltet mostanság...Biosz tanárunk meg sokat hiányzott,majd egy hónapig helyettesítés volt.Na hát akkor beszélgettünk,pihentünk,meg minden csak nem tanultunk,úgyhog necces a dolog...De megpróbálok javítani abból is.A föci és nyelvtan meg lesz a 4-es,azt értem és tudom is,meg tanulok rendszeresen.
Egyébként úgy mindenből belehúzok most,téli szünetik.
Annyira jó lenne ha nem lenne hármasom félévkor,de úgy érzem,hogy lesz 1 vagy 2:( Persze,mindent megteszek,hogy ne legyen!
15/L
Amint elolvassa valaki, tudom, hogy írja a választ, hogy az 5. osztály könnyű és elkezdtek fújolni..Lehet, hogy a 7-hez vagy afeletthez képest könnyű, de az alsóhoz képest sokkal nehezebb, nem olyan könnyű ötöst szerezni mint eddig.
Szóval a jegyeim (Csillagokat nem jelölöm):
Irodalom: 5 5
Nyelvtan: 5 5
Angol: 5 5 5
Töri: 5 5 [TZ]
Természet: 4 [TZ]
Info: 4
Matek: 5 5 5 5 5 [TZ]
(Lány)technika: 5 5 5
Rajz: 5 5 4,5 5 5 5
Tesi és társastánc: 5 5 5
11/L
Irodalom: 4 4
Nyelvtan: 5 4
Kémia: 2 5
Földrajz :-
Matek: 3 5
Angol: 5 5
Biosz: 2
Töri: 4
Info: 4
Tesi: 5 5 5 5 4
Fizika: 3
Ének: 5 (+ holnap egy 1-es xD)
Rajz: 5 5
14/L
8. osztály :)
Amúgy igazából én divattervezéssel szeretnék foglalkozni (lehetőleg nem itthon) szóval az olyan tantárgyakra magasról teszek amiből nem kötelező az érettségi. :)
Szerbai vagyok, úgyhogy nálatok ami tehnika, az nálunk műszaki, + nálunk van szerb is. És 1 évvel később indulunk suliba, mint ti. Biológia, földrajz, és történelem 5. óta van, nálunk nem 7.-ben jön be. Fizika pedig 6.óta van.
Mivel "ellenőrzőnk" nincs, vagyis, volt egy lap, amin rajt voltak az osztályzataim [szülőin kapják el a szülők a lapokat] de elveszett, úgyhogy most csak azokat a jegyeket írom le, amikre emlékszem. Ja, meg ami nálatok ének, az nálunk szimplán zene :P
Magyar:5,5,5
Szerb:5,5,5,4
Matek:5,5,5
Fizika:5,3 [tavaly könyebb volt...de az ofőm szerint megadja nekem félévkor is az 5öst]
Kémia:5
Műszaki:3,4 [xd-félévkor ez lehet, hogy 4es lesz, de évvégére 100% hogy 5ös lesz :P]
Biológia:5
Földrajz:5
Testnevelés:4,5,5
Sportaktivitás [röplabda]: 5,5,5
Rajz:1,4,5,5 [az 1es azért van, mert nem tudtam bemutatni a rajzomat, mert nem volt nálam a rajzfelszerelésem]
Zene:5
Történelem:5,5
Angol:5
Német:5,5,5,5
Informatika:5
Asszem több tantárgy nincs :D
Félévkor szerintem 1 [műszaki] vagy 2 4esem lesz [műszaki, fizika], ami nem rossz, évvégén pedig tudom, hogy megleszek mindenből 5ös, mert eddig mindig az voltam. :)
Egyébként elég keveset tanulok [kb heti 2-3 órát].
13,5/L , 7.osztály
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!