Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hogy lehet hogy egy 14 éves...

Hogy lehet hogy egy 14 éves gyereknek ilyen kevés alvásigénye van?

Figyelt kérdés

Reggel 8ra megy suliba, most ahhoz minimum 7kor kell kelnie, főleg hogy lány és több idő elkészülni neki. Tehát egy ilyen éjfél talán még normális alvás lenne. Mindig ezt is mondja hogy éjfélkor alszik, de valamikor még 2 után is fent van. Azért nem tudom pontosan meddig mert nyilván nem vagyok ott mellette 0-24 meg én is alszok. De volt olyan is hogy pénteken vagy hétvégén felkeltem 5-6kor és nem aludt még.

Tehát ilyen nap 3-4-5 óra alvás normális szerintetek? Vagy ez már valami probléma?

Szokott energiaitalt inni az is tény és lehet az pörgetni éjjel, de akkor is fura.

Meg mondjuk tökmindegy hogy iszik vagy nem, mindig ez van.

febr. 19. 11:41
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
16%

Szerintem ezt a keves alvast nem kell normalizalni. Foleg nem energiaital mellett. Teljesen megboritja az alvast.

En is keveset aludtam allandoan, de orultem volna neki igy utolag, hogyha nem hagyjak ezt ram.

febr. 19. 22:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!