Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hogy lehet ezt úgy megoldani,...

Hogy lehet ezt úgy megoldani, hogy ne gázoljak bele egy kiskamasz lelki világába?

Figyelt kérdés
11 éves fiam a saját zsebpénzéből vett magának egy "parfümöt". Nem igazi parfüm, párszáz forint volt, azt hiszem a Kikben. Nagyon büszke rá, nagyfiús dolognak tartja, mutogatja és persze teljes gőzzel használja. Az az egy probléma csak, hogy nagyon erős és nem túl kellemes illata van, ilyenkor alig lehet mellette megmaradni, már komolyan attól félek, hogy szólni fog az osztályfőnöke. Azt már mondtam neki, hogy kicsivel kevesebbet tegyen magára, nem kell annyi, de ez nem sokat segített. Annyira nagyon büszke rá, hogy nem akarom megbántani... Hogyan lehetne ezt finoman?
ma 17:42
 1/8 anonim ***** válasza:
92%
Ott a karácsony és vegyél.neki egy finom illatút
ma 18:08
 2/8 anonim ***** válasza:
45%
Sehogy. Neki tetszik az az illat. Hagyd békén.
ma 18:17
 3/8 Misery ***** válasza:
36%
Persze kettes, a maradék 595 ember meg szenvedjen.......
ma 18:19
 4/8 anonim ***** válasza:
62%

Misery

Olyan parfum a világon nincs, aminek az illata mindenkinek tetszik. Attól, hogy anyu szerint büdös, még nem lesz az az egész osztály szerint. Lehet anyu parfüméria az, amitől 595 ember szenved. Tudod, izlesek és pofonok.

ma 18:36
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk ugyanez, csak az én 11 éves fiam az apja parfümét használja.

Ő este használja fürdés után, így másnapra már enyhül az illat, meg lehet maradni mellette.

ma 18:42
 6/8 anonim ***** válasza:

Ha nincs otthon, vidd ki az udvarra, és fújj vagy 3 nyomàst ki belőlle.

Gyorsabban elfogy, de még nem feltünő!

ma 18:58
 7/8 anonim ***** válasza:
70%

Ilyen olcsó parfümök nem tartósak. Mire beér a suliba, már csak akkor érződik, ha odahajolsz.

Azt meg ne próbáld elhitetni velem, hogy viszi a suliba és 5 percenként fújja magára, mert már rég elfogyott volna.

Ha annyira zavar, hígitsd fel vízzel, de észre fogja venni..

ma 19:57
 8/8 A kérdező kommentje:

Nem viszi suliba. Nem írtam, hogy 5 percenként fújja magára. Én reggel érzem őt, amikor elmegy,akkor nagyon érezni, de valószínűleg tényleg nem tartós.

A karácsony jó ötlet, lehet hogy akkorra tényleg veszek neki valami jót.

ma 20:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!