Első szexuális élményről keresek könyvet a lányomnak. Nem felvilágosítás miatt inkabb olyat ami saját tapasztalatokról szól. Létezik ilyen?
Figyelt kérdés
nov. 16. 05:58
1/5 anonim válasza:
Annyira nem értem mit keresel (romana, tiffany fuzetek jutottak eszembe, de gondolom nem az kell) de rengeteg felvilágosító könyv van és nem természettudományos nyelvezetük van.
2/5 anonim válasza:
Nem tudom hány évesnek meg postosan mire gondolsz, de ez jutott eszembe:
Be positive. A felvilágosító könyv. Konkrét válaszok kényes kérdésekre....Nem csak tinédzsereknek.
3/5 anonim válasza:
"olyat ami saját tapasztalatokról szól"
Olyan könyv nem létezik, ami kifejezetten a szerző első szexuális élményének tapasztalatairól szól. Mondd el neki a saját tapasztalataidat. Teljesen felesleges egyébként, az ő első dugása úgyis teljesen más lesz.
4/5 anonim válasza:
Aha, hogy már eleve csomó komplexussal meg elvásárssal menjen az első szexbe. Csodás ötlet... :D
Am. meg nem tök mindegy, én hogy szexeltem-szexelek, őt úgyis tök másképpen pakolja majd meg a pasija.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!