Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Tudnátok könyvet ajánlani,...

Tudnátok könyvet ajánlani, ami gyereknek való és a felvilágosításról szól?

Figyelt kérdés
A 13 éves kisfiunkat egyértelműen elkezdte érdekelni a szexualitás, már finoman próbáltunk vele beszélgetni róla, de nagyon feszeng a témától. Érthető, hogy nem szivesen beszél róla velünk, de fontosnak tartjuk, hogy alap dolgokkal tisztában legyen. Szereti a könyveket, így arra gondoltam, hogy keresek neki olyat, ami az Ő szintjén magyarázza el a dolgokat, de a google nem volt a barátom. Ti tudtok esetleg ilyet?
jún. 16. 19:56
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
42%
jún. 16. 19:58
 2/11 anonim ***** válasza:
80%

Uh, nem késtél el egy ,,kicsit"? Peti, Ida, Picuri òvodàsnak/kisiskolàsnak való, akkor kellett volna felvilágosìtani.

Ùgy írd a google-ba, hogy felvilágosító könyv tiniknek, akkor ad az ő korosztályànak valòt.

jún. 16. 20:46
 3/11 anonim ***** válasza:
58%
A 21. Században hidd el, nem kell felvilágosítás. Persze, hogy feszeng, én se beszéltem volna ezekről a dolgokról a szüleimmel. Mindent tudnak ma már a gyerekek/tinik netről, kortarsaktol, stb. Én már nem is emlékszem, honnan tájékozódtam, de nem a szüleimtől, az biztos.:D
jún. 16. 20:56
 4/11 anonim ***** válasza:
34%
Ha nem burokba él tud mindent.
jún. 16. 20:58
 5/11 anonim ***** válasza:
23%
Kis fütyikönyv? pdfbe is megvan megnézheted előtte
jún. 16. 20:59
 6/11 anonim ***** válasza:
91%

Akar feszeng akar nem le kell ulni megbeszelni vele h ami a neten van vagy ott talal az nem fedi az igazsagot.

Egyfelol mert a net nem jo erre. Masfelol jobb ha par dolgot vwletek beszel meg. Pl ha maszturbal akkor a zsepinek a szemetesben a helye. Az indinak meg nem a kisgatyaban. Mosson kezett elotte utana. A szex tarsasjatek vagyis akkor jo ha a lany is benne van es akarja elvezi. Vagyis megvan a ket igen. A menstruacio termeszetes dolog. Nem cikizzuk a lanyokat mert pint eleg kellemetlen nekik. Stb...

Ezeket nem fogja a netrol megtanulni

Masfelol ha kerdese van inkabb titeket kerdezzen mint a javerok hulyeseget nyalja be...

jún. 16. 21:12
 7/11 anonim ***** válasza:
0%

2!

Óvodásnak/kisiskolásnak? Komolyan gondolod? A múltkor a 8 éves elsős lányomnak akartam megvenni a könyvesboltban (rendelték volna). De az eladónő lebeszélt,mondta,hogy nem kicsiknek való.

Itthon letöltöttem,beleolvastam. Hát figyelj,az nem való egy 8 éves lánynak,az biztos.

Amúgy mondtam a lányomnak,hogy elolvashatja,ha szeretné,bármikor.

De kifejezetten elutasította a témát. Nem érdekli még, inkább babázik,játszik.

jún. 16. 22:00
 8/11 anonim ***** válasza:
23%

8 evesen persze h babazik.

A kerdezo fia 13 eves... O mar mashogy akar babazni 🤣

jún. 16. 22:17
 9/11 anonim ***** válasza:
18%

8!

Igen,de azt írta,hogy óvodásnak/kisiskolásnak való az a könyv. Hát nemigen.

jún. 16. 22:53
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Én nem olyat vennék, ami direktben csak arról szól. Hanem, ami kamaszoknak a kamaszodás minden nyűgjéről. Abban is benne van ugyanolyan részletesen minden, de mégse olyan kellemetlen.

Sajnos, most nem tudok címet, de én is olyat kaptam és vettem is már.

jún. 17. 01:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!