Tudnátok könyvet ajánlani, ami gyereknek való és a felvilágosításról szól?
Uh, nem késtél el egy ,,kicsit"? Peti, Ida, Picuri òvodàsnak/kisiskolàsnak való, akkor kellett volna felvilágosìtani.
Ùgy írd a google-ba, hogy felvilágosító könyv tiniknek, akkor ad az ő korosztályànak valòt.
Akar feszeng akar nem le kell ulni megbeszelni vele h ami a neten van vagy ott talal az nem fedi az igazsagot.
Egyfelol mert a net nem jo erre. Masfelol jobb ha par dolgot vwletek beszel meg. Pl ha maszturbal akkor a zsepinek a szemetesben a helye. Az indinak meg nem a kisgatyaban. Mosson kezett elotte utana. A szex tarsasjatek vagyis akkor jo ha a lany is benne van es akarja elvezi. Vagyis megvan a ket igen. A menstruacio termeszetes dolog. Nem cikizzuk a lanyokat mert pint eleg kellemetlen nekik. Stb...
Ezeket nem fogja a netrol megtanulni
Masfelol ha kerdese van inkabb titeket kerdezzen mint a javerok hulyeseget nyalja be...
2!
Óvodásnak/kisiskolásnak? Komolyan gondolod? A múltkor a 8 éves elsős lányomnak akartam megvenni a könyvesboltban (rendelték volna). De az eladónő lebeszélt,mondta,hogy nem kicsiknek való.
Itthon letöltöttem,beleolvastam. Hát figyelj,az nem való egy 8 éves lánynak,az biztos.
Amúgy mondtam a lányomnak,hogy elolvashatja,ha szeretné,bármikor.
De kifejezetten elutasította a témát. Nem érdekli még, inkább babázik,játszik.
8 evesen persze h babazik.
A kerdezo fia 13 eves... O mar mashogy akar babazni 🤣
8!
Igen,de azt írta,hogy óvodásnak/kisiskolásnak való az a könyv. Hát nemigen.
Én nem olyat vennék, ami direktben csak arról szól. Hanem, ami kamaszoknak a kamaszodás minden nyűgjéről. Abban is benne van ugyanolyan részletesen minden, de mégse olyan kellemetlen.
Sajnos, most nem tudok címet, de én is olyat kaptam és vettem is már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!