Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hogy közöljük egy 12 éves...

Hogy közöljük egy 12 éves gyerekkel, hogy szét mennek a szülei?

Figyelt kérdés
Apuka elköltözött a barátnőjéhez másnap vissza ment mert a gyerek nagyon rosszul lett az iskolába úgy sírt mert a szülei elfognak válni. Apuka vissza akar menni a barátnőjéhez de ezt hogy közöljük, hogy ne roppanjon össze újra a fia. Vagy mennyi időt várjon ezzel hogy beszéljen erről a gyerekkel? Mondták neki jobb lenne előbb egy semleges helyre költöznie. Ti ezt hogy oldanátok meg?

nov. 12. 18:13
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
61%
Talan nem egybol az uj p**ahoz kellett volna menned !
nov. 12. 19:34
 12/40 anonim ***** válasza:
87%
Apuka jól elcseszte, ha visszament egy kis hiszti miatt. Mi volt a terv?! Az fel se merült, hogy utána még nehezebb lesz? Már ha igaz. Mert szerintem te a barátnő vagy és csak neked adta be apu ezt a sztorit.
nov. 12. 19:39
 13/40 anonim ***** válasza:
93%
Ha valami elromlik, akkor javítani kell.Ja nem lehet,vagy nem akarod, akkor le kell zárni.Ameddig viszont nem zársz le valamit,addig újat nem kezdesz.Emellett érdemes lenne azért magadban is keresni a hibát,mert olyan nincs,hogy egyszercsak valakit levegőnek néznek,nem főznek,nem mosnak rád.Ezért tenni kellett.Vahy esetleg te sem nézted egy ideje kutyába se a párodat?Ismerek olyan férfit,aki vadidegeneknek mást sem tud mondani a feleségéről,csak azt,hogy miben rossz,hogy mennyire buta,hogy mennyire lusta,stb.Kérdem én,ez régen nem volt ilyen?Mert ha nem, akkor ennek valami oka van Ha ilyen volt, akkor eddig nem volt baj?Vagy akkor minek kell együtt lenni,házasodni?Az aki jót nem tud mondani a másikról,jót nem tud a másikban felfedezni,a rosszat viszont sokszorosan észreveszi,az ne várja,hogy az a "csúnya,gonosz,lusta,ápolatlan,elhízott,stb" felesége a fenekét is kinyalja.Ha neked már olyan komoly az új nővel,hogy hozzá költözöl, akkor jó ideje nem is akarsz a feleségeddel jobban kijönni,nem akarod megjavítani ami elromlott,de nem voltál elég tökös ezt időben lezárni.A férjemmel éppen ma beszéltünk arról,hogy a megcsalás,a viszony,és az elhagyás között mi a különbség,és mire hogyan tudnék én(egyébként ő is)reagálni.A megcsalás az egy árulás,a másik hátbaszúrása,a viszony már aljasság is,egy gyáva ember aljassága,amit nem tudnék megbocsájtani,nem tudnék rakta túllépni,ha elhagyna,mert nem tudnánk tovább együttélni bármi miatt,azt el tudnám fogadni,még ha fájna is.
nov. 12. 19:54
 14/40 A kérdező kommentje:
Gyerek miatt nem lett. Amint meg lett a gyerek nem kellet neki a sex csak alkalmanként. Aztán szép lassan jött minden én hiába kedveskedtem ünnepekkor vagy ünnep nélkül én semmi. Igen nem akarom meg javítani. Első látásra jött az új nem terveztem.
nov. 12. 20:14
 15/40 anonim ***** válasza:
81%
Okés,a gyerek 12 éves,ergo nem most romlott el.Ha nincs esély javítani rajta, akkor be kell fejezni.Ez a te életedben mondjuk úgy 10 éve lett volna esedékes ezek szerint.Akkor régen túl lennétek ezen az egészen,és nem is aláztad volna meg azzal,hogy eleve van kihez menni,mert nemes egyszerűséggel lecserélted.Annak is van mindig oka,ha valaki nem akarja a másikkal szexelni.Lehet ez hormonális,lehet,hogy a másikkal van baj,lehet,hogy saját magával nincs kibékülve,ha akartál volna,érdekelt volna akkor lehet,hogy tudtál volna segíteni,változtatni.Az is lehet,hogy nem.Az sem baj,ha nem akartál,vagy hogy nem akarszost,a baj az,hogy te nem zártál le egy kapcsolatot,mielőtt másikba bonyolódtál.A gyereked is ezt szenvedi meg. A színjátékot.Hülye érv ,hogy a gyerek miatt maradtál.
nov. 12. 20:28
 16/40 A kérdező kommentje:
Akkor azt mondod a gyerek sehogy se vészelné át ezt szenvedés nélkül ha itt hagyom?
nov. 12. 20:37
 17/40 Derjaderja ***** válasza:
63%

Ez egy krízis, amiben lehet sérülni de növekedni is.

A sérülés alapból az élet része. Azért nem kell egy rossz kapcsolatban feladni az egyetlen életed minden reményét, hogy nehogy sérüljön a gyerek.

Attól még jobban sérülnek ha a szülők boldogtalanok egymással.

Számtalan gyerek nőtt fel úgy, hogy arra jutott, bár elvoltak volna a szülei.

Egy beteg fogat is ki kell húzni. Akkor fáj de utána meggyógyul.

A toxikus válás, egymás bántása mérgezi el a sebet, ezt el kell kerülni.

Együtt beszéljetek vele, mondjátok el a válást. És ne q barátnőhöz költözz, ha nem akarod megutáltatni a gyerekkel.

nov. 12. 20:47
 18/40 A kérdező kommentje:
Köszönöm Derjaderja
nov. 12. 20:52
 19/40 A kérdező kommentje:
A gyerek nyár óta tudta hogy mi az apjával együtt vagyunk. Nem is ellenezte.
nov. 12. 20:55
 20/40 A kérdező kommentje:
Rosszul írtam tudta a gyerek nyár óta, hogy van a barátnőm és ismeri is. Jól el voltak
nov. 12. 20:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!