Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mennyibe kerül ma egy átlagos...

Mennyibe kerül ma egy átlagos 16 éves kamasz ruhatára (fiú/lány) évente?

Figyelt kérdés
Ha mondjuk nem turkálóból öltöztetjük, hanem olcsóbb, nem luxus boltokból (H&M, C&A, Decathlon) és márkás cipőt is outletből kap 20-30K közötti értékben / darab? Szerintetek egy év alatt mennyibe kerül összesen a kabát, cipő, nadrág, póló/ing, fehérnemű, pulcsik (gondolom ez a legtöbb :D) stb. és mennyi kell ezekből?

okt. 21. 19:47
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%
#20 a tiktokos influenszerek, youtuberek, haverok tolják, nem én. Én inkább próbálom visszafogni.
okt. 28. 21:07
 22/26 anonim ***** válasza:
0%
Akkor ne vedd át a szövegüket, mert pont miattad fogja azt érezni, hogy igenis az az etalon, amiket a tiktokon hall.
okt. 28. 22:58
 23/26 anonim ***** válasza:
83%

22, bullshit.

Ez a szöveg már az én kölyökkoromban is ment. 40 vagyok. 20 éve is outfitet állítottunk össze.

okt. 28. 23:01
 24/26 anonim ***** válasza:
0%
Akkor meg ne csodálkozz, hogy jó mélyen a zsebedbe kell nyúlnod...
okt. 28. 23:03
 25/26 anonim ***** válasza:
100%
24, nem ugyanaz a válaszoló vagyok, csak arra hívtam fel a figyelmedet, hogy a szóhasználaton aztán nem múlik. Az, hogy érti mit beszél a gyereke csak plusz. Nem ettől lesz felszínes és befolyásolható
okt. 28. 23:05
 26/26 anonim ***** válasza:
Az nem lenne baj, ha csak értené, sőt, az tényleg plusz lenne...
okt. 28. 23:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!