Megengedjem, hogy a kiskamasz fiam ilyen változtatást csináljon a haján?
Te tudod mi fér bele az értékrendetekbe.
De én nem engedném meg ha ezzel állna elő a fiam. Az unokaöcséimnek voltak ilyen agymenései, csak nekik az anyjuk meg is engedte.
Ők is mindig divatosak, jól öltözött gyerekek voltak, a hajuk havonta volt vágatva.
De aztán 10-11 éves korukban elkezdték melíroztatni, itt meg ott felnyíratni, szőkíttetni... borzasztó hlyén néztek ki.
Bármilyen fazont megengednék, de 10 évesen melírt biztosan nem. Nagyon károsítja a hajat, egy gyereknek erre semmi szüksége. Lányomnak 15 évesen engedtem festeni.
Egy bizonyos réteg gyerekei meliroztatják 10 évesen, döntsd el oda tartoztok-e?!
"Ha az ő felfogását nezem azt is megértem, mert igazából nincs benne semmi olyan amitől ő rossz ember lesz valaha"
Egy 8 éves kislány rossz ember lesz attól, hogy műkörme van? Szerintem nem, mégsem engedném.
Ez nem ettől függ, egyszerűen csak kicsi még hozzá, és semmi szükség rá, hogy ennyire majmolja a "nagyokat".
16 évesnek se engedném a melírt. Oldalt vágatott bele kisebb korában egy csíkot, olyan ronaldosat:) de ennyi.
Nálunk nem merült fel a copfos-felnyírt sem, nem is engedtem volna.
Én engednem... Nem a hajtovetol kezdve roncsolja a hajat tudtommal, ugy meg nem számít, majd leno aztan le lesz vágva. De ha olyan a haja az alacsony hatoanyagot teljesen tuleli, esetleg beadagolod neki hogyha ilyen hajat akar, azt apolni kell, lehet elmegy a kedve tole :)
Nincs ebben semmi. Teljes szokitest nem engednek meg, ami erosen erintkezik a fejborrel.
De ezekben a melircsikokban, szines csikokban nincs szerintem semmi.
Frizura váltás okés.
Melírt vagy bármi tartósat általános iskolásnak nem engednék.
Kimosható festékbe viszont beleegyeznék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!