Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Menyire tabu tema otthon a sex?

Menyire tabu tema otthon a sex?

Figyelt kérdés

Szoktatok errol a szulokkel/ a gyerekkel beszelni?

Fogamzasgatlas es tarsai?

nalunk nem volt ebbol soha gond,mindig nyiltan beszeltunk errol.Apu szerezte be az ovszert,elofordfut az is hogy egyutlet elott vettem eszre hogy nincs,beszaladtam apuhoz kertem es kesz,szoval nalunka sex nem volt kulonos tema.

a parom total az ellentetem,iszonyat prud.

van egy lanyunk akit szeretnek ugy nevelni mint engem neveltek de megis hogy lehet ugy hogy a parom hallani nem akar rola?

masoknak hogy van ez?

2010. nov. 4. 12:31
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
engem 11 éves koromban világosított fel anyukám, mert kimentünk CSAK KETTEN görkorizni, leültünk egy padra a parkban és elmondtavapukám nem tud rola..próbáld meg hasonlóan, de hangsúlyozd, hogy az apjának ne mondjon ilyesmit!
2010. nov. 6. 20:14
 12/14 anonim ***** válasza:
Miért ne szólhatna az Apukájának?
2010. nov. 7. 07:08
 13/14 anonim ***** válasza:
Mert az mmint a gyerek apukájának! A kérdezô férjének. Mert írta hogy kiakadna hogyha ezt tenné
2010. nov. 7. 09:46
 14/14 anonim ***** válasza:

Velem nem beszéltek soha ilyesmiről a szüleim, de úgyis megtudtam mindent idő előtt a többi gyerektől, meg mindenféle "ismeretterjesztő" könyvek is akadtak azért bőven a kezembe otthon és az iskolában is. Szóval manapság szerintem ez nem úgy van, hogy "ó nem mondtuk el szegény kislánynak halálra fog rémülni", mert mire a szülő nekigyűrkőzik, már úgyis mindent tud. Inkább azért van jelentősége, mert a szülő ezzel is érezteti a gyerekével, hogy hozzá tényleg bármivel lehet fordulni, ha úgy adódik - viszont mondjuk ezt én felvilágosítás nélkül is tudtam róluk.

Most, hogy jobban visszagondolok, anyám egyszer nekigyűrkőzött, de beléfolytottam a szót, két mondatban összefoglaltam, amit valószínűleg mondani készült és le volt tudva. Nem volt kedvem végighallgatni, tudtam, hogy hülyén érzi magát, és olyankor még a szokásosnál is nehezebben tér a tárgyra, közben én meg már rég tudtam mindent úgyis...

Viszont az is igaz, hogy volt olyan barátnőm, akit 14 éves korában én homályosítottam fel, hogy hová teszik a bácsik... nem tudom, ezt hogy sikerült neki megúszni, mert már az óvodában is ez a fő poéntéma...

2010. nov. 10. 23:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!