Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit lehet csinálni, ha egy 14...

Mit lehet csinálni, ha egy 14 éves gyerek rengeteget néz felnőttfilmeket?

Figyelt kérdés
Folyamatosan olyan filmeket néz, mint pl. az Alien, Psicho, Chernobyl, Remény rabjai. De rengeteget néz ilyen depressziós meg ilyesztő filmeket, egy héten 6-7-et simán megnéz, vagy akár 2-3 évadot is lepörget és sajnos a tanulás rovására. Mit lehet tenni, hogy a saját korosztálya (12+) és ne pedig (18+) filmeket nézzen, és ne ennyit?
okt. 8. 03:47
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
82%
Felnőttfilm az a szex film.
okt. 10. 07:57
 12/12 anonim ***** válasza:
48%

Én farmon az volt a szórakozás trágyázásnál pihenő közben hogy a vasvillával a futó egereket szúrkáltam le. Fegyverekkel lőttem meg lánfűrésszel dolgoztam.

Ha 14 évesen korlátozod a filmeket amiket megnézhet, akkor az ellentétesen hát a fejlődésére. Ezt a korhatárt a nyugati sznobok találták ki. 12 felett bármi lehet.

okt. 14. 20:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!