Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » 15 éves a lányom ! Egyenlőre...

15 éves a lányom ! Egyenlőre nincs pasija de ahogy elnéztem mai fiataloknak már ilyenkor van ! Tudom eljönn az idő hamarosan ! Hány éves az a kor mikor már legyen/lehet barátja ?

Figyelt kérdés
szept. 20. 08:36
 1/5 anonim ***** válasza:
88%

Éeesjóistenem...

És te gyereket szültél...

szept. 20. 08:43
 2/5 anonim ***** válasza:
93%

Amikor késznek érzi magát erre és talál is olyat, akivel szívesen összejönne.

De van egy olyan érzésem, hogy te inkább azon izgulsz, hogy mi van ha nem a másik nem érdekli.

szept. 20. 08:48
 3/5 anonim ***** válasza:
87%

Elso - dehogy szult, ez a gyerek aki kerdezo, nem latod ? Felnott nem ir igy.

Kerdezo, majd h talalsz. Nekem 22 evesen lett, nem maradtam le semmirol.

szept. 20. 09:01
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Legyen? Soha nem KELL lennie... Lehet? Most erre mit mondjak, ha szerelmes lesz, mit tudok tenni ellene?
szept. 20. 12:01
 5/5 anonim ***** válasza:
Ő érzi ha elég érett hozzá.. Amit tehetsz hogy leülsz vele beszélgetni, szépen, és elmagyarázod a dolgokat.. Sok szūlő cikinek érzi hogy pl a szex témát felhozza, de ez teljesen normális kéne legyen, felvilágosítást kell tartani vedekezésről ha majd ő is kiprobálja a szexet.. és igen el jön az hogy szerelmes lesz és szeretné teljesen normális és aki tilja az nem jo szūlō.. Nem a 60-as években vagyunk hogy minden tilos legyen.. Mai lányok hamar érnek el kell fogadni, és ha felvilágosítod a dolgokról, akkor el lehet kerülni a nem kivánt terhességet, és olyannal veszitheti el akit tényleg szeret, és a másik fél is szereti őt, és nem használja ki. Szerintem igy kéne gondolkodni minden szūlōnek.. Nekem is van lanyom 16 éves baratja van és mondhatom nagyon jol választott, mert megfelelő nevelést kapott, mi mindent meg tudunk beszélni szerencsére
nov. 16. 06:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!