Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Üdv van olyan hogy 30 valamennyi éves pasi és 15 éves lány párkapcsolat?
Én ismertem ilyet, a vén fasz meghülyítette a tinilányt aztán pár hónap után szét is mentek.
Amúgy nem illegális, 14 felett már nem számít de ha az én lányom lenne ilyen helyzetben úgy megverném a faszit hogy többet eszébe nem jutna kislányok közelébe menni.
37 éves koromban volt 15 éves barátnőm. 2 évig tartott, a szülei is tudták.
Sajnos külföldre költöztek. Nincs ezzel baj, ha érett agyilag a lány és a szülők sem sudribunkók, mint itt a 2.
1. Nem törvénytelen 14.-től!
Azt tisztázni kéne, mit értesz párkapcsolat alatt.
Mert a szexkapcsolat az nem párkapcsolat, az fajtalan bűn egy 15 évessel. De idősebbel is ronda dolog.
Ha tiszta udvarlás, amiben kitartanak mire a lány 18 lesz és házasságra kerül sor, akkor lehet.
5. Az más!
Székely bácsi a falu bíróságán, el akar válni a feleségétől.
Kérdezi a bíró:
- Mért akar elválni a feleségétől, Pista bácsi?
- Mert megcsalt a szomszéd gazdával.
- És maga, Pista bácsi, még sosem csalta meg a feleségét?
- Hát dehogynem.
- De hát akkor mért akar elválni, hiszen maga se jobb az asszonynál?
- Ejj, maga nem ért engem bíró úr! Ha én a csizmámmal belelépek a tehénszarba, csak lemosom, és ugyanolyan lesz, mint vót. De ha a tehén jön és beleszarik a csizmámba, hát azt a csizmát maga se venné többet fel!
És nem lesz terhes a fiam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!