Hogy büntessem meg a 14 éves lányomat ha mostanában kiszökdösik éjszaka sétálni a barátnőivel, haverjaival?
Először próbálj meg vele beszélgetni. Nem beszélni, kioktatni hanem kommunikálni vele.
Ameddig ez nem megy a büntetésből az lehet, hogy méginkább ilyeneket fog csinálni
Zárd be? Hogy megy ki? Ha az ablakon lehet kapni ablakra is zárat, a lakásajtón meg szimplán ne engedd ki.
(Engem 15 évesen a fürdőszobába zárt be anyám miközben készülődtem, hogy ne tudjak elmenni buliba. Na az azért durva volt, de a lakásból ne már hogy ne tudd megakadályozni, hogy kimenjen...)
Ugye te sem gondolod komolyan hogy csak sétálni megy?
Amúgy ha tudod hogy elment, elkezded keresni, és ha nem hallgat a szép szóra, akkor a hajánál fogva viszed haza. (nem, nem vagyok Az erőszak híve, de a 14 éves gyerekemert én vagyok a felelős, ha bármi történik engem vesznek elő.
Ajtót, ablakot zárnám éjszakára, ha kell mellette alszom én vagy az apja.
Mi az hogy csak úgy szokdos éjszaka?...
Ha az én gyerekem 14 évesen egyszer kiszökne, többször nem fordulna elő.
Nálam már itt ledobta a láncot, hogy nálatok rendszeres.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!