Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Csak engem készít ki a barátnőm?

Csak engem készít ki a barátnőm?

Figyelt kérdés
Most volt bulizni vasárnap, egy kis városba.Ott megismerkedett 2 fiúval, de állítólag csak barátok. És most róluk áradozik, meg hogy menni akar megint bulizni. De, még csak 13 éves! Én 14 vagyok, és én nem voltam még bulizni meg semmi, ilyen helyen.
2010. nov. 3. 11:03
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Hehe:D Nyugi te nagyon komolyan veszed az életet. A barátnőd csak jól érzi magát, összehaverkodott két sráccal. Tök jó, én is őrülnék neki. A bulizásról annyit, hogy ne drogozzatok ha isztok akkor (inkább ne tegyétek, de ha mégis) mértékkel. Egyszóval vigyázzatok magatokra, de azért engedjétek el magatokat. A barátnőd teljesen normális h bulizik. :) Ha nem akarsz vele menni ne menj.

Nálunk az osztályban van 4-5 gyerek aki rendszeresen iszik és bulizik. 5-6 akik hallani sem akarnak a piáról. 4 körül akik a bulikról sem, valakik meg az arany középutat járják. Mindegyiket ugyanugy kezeljük. Nem lesz senki attól menő h h berugott tegnap, de azért sem lesz "gáz" mert nem iszik, nem cigizik.

Ennyiihhh ^^

14/L ja bocs 14,5/L (Titeket nem idegesítenek ezek a fél évek?XD)

2010. nov. 3. 12:49
 12/14 anonim ***** válasza:
Miért idegesít???
2010. nov. 3. 16:05
 13/14 A kérdező kommentje:
Hát azért, mert most azzal fűzögöt h menjek vele. De, én még nem.. vagyis szüleim óva intenek ettől, de ha olyan kedvem van én is simán elmennék, de nálunk disco van ahova csak 16 éves kotól lehet bemenni, meg vannak ilyen klub szerűségek, ott meg az italokba drogot kevernek. Meg én nem 14 évesnek nézek ki hanem 18-nak simán. 2 nővérem van és a középsővel aki 18 mindig ikreknek néznek (pedig nem hasonlítunk) csak kicsit fejlettebb vagyok (vagy h is kell ezt mondani).
2010. nov. 3. 16:28
 14/14 A kérdező kommentje:
Ja, azt még hozzá teszem h mindenhol nagynak akar kitűnni. Facebook-on is minen sz*rt kiír h jajj: tiszta másnapos vagyok meg ilyen hülyeségek, pedig az tuti h még életébe nem ivott egy korty alkoholt se.
2010. nov. 3. 17:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!