Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ennyire védeni kell a gyermeke...

Ennyire védeni kell a gyermeked a szexualitástól?

Figyelt kérdés

Most láttam, hogy egy budapesti/budai kerületben, egy sportpályán, tilos férfiaknak a meztelen felsőtest, de a nőknek is a hasat mutató top!

Mert zavarja a közeli iskola diákjait.

Értem én, hogy ott sok a pénzes A és ZS diák, de alapban is ennyire kell védeni a gyereket? Téged is zavarna, ha a gyereked izzadt, félmeztelem pasikat, és topban futó, sportos, izzadt nőket látna a sportpályán, károsodhat ettől a kis fejlődő elméje?

szept. 2. 18:58
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
69%

#20 hát ha te nem tudsz különbséget tenni férfi és nő között, ha nem látod a cickóját meg a nemiszervét, akkor nagyon-nagyon vigyázz, kit szólítasz le, nehogy meglepetés érjen.

:-D

a bdsm-es marhaságodhoz nem is teszek hozzá semmit, látszik, hogy lövésed sincs a naturistákról.

szept. 3. 16:56
 22/27 anonim ***** válasza:
100%

Nekem az jutott eszembe, hogy itt a közeli gyermektábor előtti utcát (ami zsákutca) lezárták az autók elől. A táborozó gyermekek védelme érdekében.

Hozzá kell tenni, hogy a táborból nem tudnak kimenni a gyerekek, magas kerítés és sövény is van. De a gyerekekre hivatkozva lezártak egy olyan kis utcácskát, ahova max a horgászok mennek be az autóikkal...

Azt nem tudom ha mentőnek kell bemennie ebbe az utcába, akkor hogyan kivitelezik majd....

A kérdésre válaszolva: egyáltalán nem szexuális ha egy férfi félmeztelenül sportol vagy egy nőnek látszik ki a hasa... Strandon sokkal többet is látni...

szept. 4. 20:51
 23/27 anonim ***** válasza:
0%

Ezért kéne a sportlétesítményekből kitiltani a felnőtteket

Így a gyerekek pedomaci felnőttek nélkül sportolhatnának

A felnőttek meg vállalhatnának sport helyett a gyárba másodállást

szept. 4. 21:10
 24/27 A kérdező kommentje:
23. Vagy! Ne sportoljon a gyerek, mert csak megsérül. A sportpálya helyén meg lehetne akkugyár vagy társasház.
szept. 4. 21:14
 25/27 anonim ***** válasza:
100%

Ki is röhögném azt, aki megszabja, hogy mit vehetek fel az ízléshatáron belül.

Tilos? Felnőtt nő vagyok, mi az, hogy tilos felvenni olyan felsőt, amiből kilátszik 3 cm a hasamból? Hogyne.

szept. 6. 18:42
 26/27 anonim ***** válasza:
100%

HA bárki szerint AZ SZEXUALITÁS, hogy valaki sportolás közben nincs tetötöl talpig betakarva, az elmebeteg. >

Egy félmeztelen SPORTOLÓ férfi, vagy olyan nö, akinek kilátszik a hasa SPORT KÖZBEN, NEM szexuális téma, hanem természetes, semleges emberi viselkedés.

Mellesleg akiket ENNYI zavar, azok hogy járnak strandra vagy nagyopbb melegben nem mennek az utcára sem????

szept. 6. 19:19
 27/27 anonim ***** válasza:
100%
Evvel a bugyolálási görccsel az a baj, hogy nincs vége. Nincs olyan, hogy elég. Ha egyszer belejövünk, akkor egyre több és több testrészt kell bebugyolálni, hogy még eléggé erkölcsösek legyünk, mert mindig lesz valaki, aki az éppen kilógó akármelyik testrésztől felizgatva érzi magát. Nézzétek meg a muszlimokat, azok már előrébb tartanak a bugyolálási szabályokban. Afganisztánban, ahol úgy istenigazából szabadra van engedve a tébolyodott iszlám erkölcs, most vezették be a nők beszédtilalmát (!) nyilvános helyen. Mert ugyan tetőtől talpig be vannak már bugyolálva, de az nem elég. Mert a női hangtól is felizgulhat egynémely férfi. Amikor ruhaviselésre kötelezünk valakit olyan helyzetben, amikor ruhaviselésre nincs szükség, akkor emlékezzünk rá, hogy mi van ennek az útnak a végén.
szept. 6. 21:20
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!