Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ennyire védeni kell a gyermeke...

Ennyire védeni kell a gyermeked a szexualitástól?

Figyelt kérdés

Most láttam, hogy egy budapesti/budai kerületben, egy sportpályán, tilos férfiaknak a meztelen felsőtest, de a nőknek is a hasat mutató top!

Mert zavarja a közeli iskola diákjait.

Értem én, hogy ott sok a pénzes A és ZS diák, de alapban is ennyire kell védeni a gyereket? Téged is zavarna, ha a gyereked izzadt, félmeztelem pasikat, és topban futó, sportos, izzadt nőket látna a sportpályán, károsodhat ettől a kis fejlődő elméje?

szept. 2. 18:58
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
95%
Alapból azt se értem, miért kell egyből szexualizálni az emberi test látványát.
szept. 2. 19:15
 2/27 anonim ***** válasza:
94%

AZ egész tök hülyeség, gondolom, a "gyerekke" uszodába, strandra sem járnak.

Másrészt elég baj, ha egy félmeztelen férfi vagy egy csík nöi has a gyereknek szexuálisnak minösül.

szept. 2. 19:16
 3/27 anonim ***** válasza:
92%
Na és ha nem tartom be, mi lesz?
szept. 2. 19:18
 4/27 anonim ***** válasza:
73%
Engem általában zavar, hogy egész nyáron egyáltalán nem reprezentatív, izzadt, szőrös férfi felsőtestek vonulnak az utcán, míg én ha egy melltartóban mennék ki, már közszeméremsértést követnék el. Nem értem, miért nem lehet egy trikót felvenni? Nekem ugyanúgy melegem van b@szki.
szept. 2. 19:18
 5/27 A kérdező kommentje:
3. Elvileg a polgárőrség vagy kerületőrség, vagy mi van ott, elhajt.
szept. 2. 19:24
 6/27 anonim ***** válasza:
100%

Ez lenne az a kerület, ahol mindig pengeélen táncol a fideszes és nem fideszes társaság, igazam van? Tehát csak azért is ügyet kell vágni minden semmiből. Ha galamb odaszarik a fűre, már elő kell venni egyik, másik oldalt, igaz?

Remélem, mindenki érzékeli, hogy BIZTOS NEM ez a baja most az emberiségnek se helyben, se máshol. Az viszont felvet egy kérdést, hogy amíg direkt ilyenekkel telítik a cirkuszi műsoridőt, mi más, valódi problémákról akarják az emberek gondolatait tudatosan leterelni...

szept. 2. 19:55
 7/27 anonim ***** válasza:
100%
Ez komoly? Biztos nem az MKKP rakta ki azt a táblát?
szept. 2. 20:57
 8/27 A kérdező kommentje:
7. Komoly! Én nem a Kutya volt!
szept. 2. 21:01
 9/27 anonim ***** válasza:
18%
#4 ha neked meleged van, legyen másnak is melege? Miért nem veszed le a felsődet te is? Miért az a cél, hogy legyen másnak is sz@r, és nem az, hogy legyen neked is jó?
szept. 2. 21:10
 10/27 anonim ***** válasza:
89%

Istenem, ez a prüdéria... Ennyi erővel tiltsuk be a biológiatankönyveket meg az anatómiakönyveket is. -.-"

Nagy az isten állatkertje és alacsony a kerítés. Ezért hagyom itt ezt az országot, ahogy tehetem.

szept. 3. 00:48
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!