Ennyire védeni kell a gyermeked a szexualitástól?
Most láttam, hogy egy budapesti/budai kerületben, egy sportpályán, tilos férfiaknak a meztelen felsőtest, de a nőknek is a hasat mutató top!
Mert zavarja a közeli iskola diákjait.
Értem én, hogy ott sok a pénzes A és ZS diák, de alapban is ennyire kell védeni a gyereket? Téged is zavarna, ha a gyereked izzadt, félmeztelem pasikat, és topban futó, sportos, izzadt nőket látna a sportpályán, károsodhat ettől a kis fejlődő elméje?
AZ egész tök hülyeség, gondolom, a "gyerekke" uszodába, strandra sem járnak.
Másrészt elég baj, ha egy félmeztelen férfi vagy egy csík nöi has a gyereknek szexuálisnak minösül.
Ez lenne az a kerület, ahol mindig pengeélen táncol a fideszes és nem fideszes társaság, igazam van? Tehát csak azért is ügyet kell vágni minden semmiből. Ha galamb odaszarik a fűre, már elő kell venni egyik, másik oldalt, igaz?
Remélem, mindenki érzékeli, hogy BIZTOS NEM ez a baja most az emberiségnek se helyben, se máshol. Az viszont felvet egy kérdést, hogy amíg direkt ilyenekkel telítik a cirkuszi műsoridőt, mi más, valódi problémákról akarják az emberek gondolatait tudatosan leterelni...
Istenem, ez a prüdéria... Ennyi erővel tiltsuk be a biológiatankönyveket meg az anatómiakönyveket is. -.-"
Nagy az isten állatkertje és alacsony a kerítés. Ezért hagyom itt ezt az országot, ahogy tehetem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!