Ennyire védeni kell a gyermeked a szexualitástól?
Most láttam, hogy egy budapesti/budai kerületben, egy sportpályán, tilos férfiaknak a meztelen felsőtest, de a nőknek is a hasat mutató top!
Mert zavarja a közeli iskola diákjait.
Értem én, hogy ott sok a pénzes A és ZS diák, de alapban is ennyire kell védeni a gyereket? Téged is zavarna, ha a gyereked izzadt, félmeztelem pasikat, és topban futó, sportos, izzadt nőket látna a sportpályán, károsodhat ettől a kis fejlődő elméje?
Szerintem is csalás, hogy a férfiak levehetik a felsőjüket, mikor soknak nagyobb melle van, mint egy nőnek, a mellbimbójuk meg pont olyan. Ezért se nagyon értem, hogy a dekoltázs miért oké, a mellbimbó meg nem.
Viszont alapvetően nem jó, ha leveszik a ruhát(szerintem szexualizálni kell az emberi test látványát valamennyire, különben magasabb jut az ingerküszöb és perverzitások felé tolódnak, illetve nem nagyon lehet elvonatkoztatni az édességtől, ha szereted a tortát, összefut a nyál a szádban. Meg ugye nem csak a nemiszervek játszanak szerepet szexnél..
Takarják ki a férfiak is a mellbimbót, a nők is mutathassanak hasat, de ne mutathassanak dekoltázst!:)
Mindenkire croptopot, szerintem férfiakon is remekül állna.
Két külön kérdésről beszélünk.
Az egyik, hogy kell-e védeni a gyerekeket a szexualitástól. Szerintem a gyerekeket a bántalmazástól kell védeni, a szexuális jellegű bántalmazástól is. Akármilyen ruházatban sportolni vagy akár teljesen ruha nélkül lenni azonban önmagában nem szexuális bántalmazás.
A másik kérdés, hogy félmeztelenül vagy hasat láttatva sportolni szexualitás-e. Szerintem nem. Száz évvel ezelőtt biztosan az lett volna. Egy muszlim nőnek meg a haja is nemiszerv. Nem kőbe van az vésve, hogy melyik testrész láthatóságát tekintjük szexualitásnak, hanem a fejünkbe. A kulturális bevésődéseink miatt gondoljuk az egyik testrészt semlegesnek, a másikat szexuálisnak. Végül is arról van szó, hogy saját gondolatainkkal korlátozzuk be magunkat és másokat. Ez a vallásos nemi erkölcs középkori működési módja.
A gyerekeket nem kell védeni a szexualitástól, legfeljebb a túlkapásoktól.
Az meg, hogy nyáron elöfordulnak félig öltözött emberek, annak semmi köze a szexualitáshoz!
" A naturisták miért nem perverzek mind"--de azok, a legtöbb bdsm oldal tele van naturistákkal:D
Pont azért perverzek, mert már nem izgatja őket a meztelen test, nekik több kell, "kiégtek" a látványtól, mint ahogy hozzá lehet szokni más durva dolgokhoz, nekik ehhez sikerült. Ezért kellene takargatni az "eltérő" részeket. Miért azokat? Mert abból látszik a nemiség. A has nem ilyen, azt had mutogathassák. Cickók, nemiszerv legyen takarva mindkét nemnél.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!