Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ennyire védeni kell a gyermeke...

Ennyire védeni kell a gyermeked a szexualitástól?

Figyelt kérdés

Most láttam, hogy egy budapesti/budai kerületben, egy sportpályán, tilos férfiaknak a meztelen felsőtest, de a nőknek is a hasat mutató top!

Mert zavarja a közeli iskola diákjait.

Értem én, hogy ott sok a pénzes A és ZS diák, de alapban is ennyire kell védeni a gyereket? Téged is zavarna, ha a gyereked izzadt, félmeztelem pasikat, és topban futó, sportos, izzadt nőket látna a sportpályán, károsodhat ettől a kis fejlődő elméje?

szept. 2. 18:58
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
12%

Szerintem is csalás, hogy a férfiak levehetik a felsőjüket, mikor soknak nagyobb melle van, mint egy nőnek, a mellbimbójuk meg pont olyan. Ezért se nagyon értem, hogy a dekoltázs miért oké, a mellbimbó meg nem.

Viszont alapvetően nem jó, ha leveszik a ruhát(szerintem szexualizálni kell az emberi test látványát valamennyire, különben magasabb jut az ingerküszöb és perverzitások felé tolódnak, illetve nem nagyon lehet elvonatkoztatni az édességtől, ha szereted a tortát, összefut a nyál a szádban. Meg ugye nem csak a nemiszervek játszanak szerepet szexnél..

Takarják ki a férfiak is a mellbimbót, a nők is mutathassanak hasat, de ne mutathassanak dekoltázst!:)

Mindenkire croptopot, szerintem férfiakon is remekül állna.

szept. 3. 05:58
 12/27 anonim ***** válasza:
73%
#11 több ponton sántít az érvelésed. A naturisták miért nem perverzek mind és miért nem "fut össze a nyál a szájukban" folyamatosan, ha a meztelenség egyenlő a szexuális izgalommal? Miért pont az a néhány testtáj az, amit takargatni kell a "szodoma és gomorra" elkerüléséhez? Gondoltál már arra, hogy száz évvel ezelőtt, amikor a nők bokától csuklóig érő ruházatban mehettek csak strandolni, ugyanezt el lehetett volna mondani mondjuk a vádlira, a könyökre vagy a vállakra? Hogy ha meglátják a férfiak, akkor nem bírják féken tartani a szexualitásukat. Arról is kierült, hogy butaság, a férfiak képesek elviselni egy alig valamit takaró tangabikini látványát is. Alapvető tévedés továbbá, hogy a teljes meztelenség izatóbb lenne a férfiak számára, mint a néhány rafináltan kitakart testtáj. A valóság az, hogy a falatnyi bikinik, tangabugyi által keretezett és ezáltal kiemelt, teljes egészében látható popsi, a mellbimbó takargatása éppen hogy izgatja a férfiakat, mert beindítja a fantáziájukat. A teljes meztelenség sokkal inkább csak természetes, mesterséges ingerlő hatások nélkül.
szept. 3. 09:18
 13/27 anonim ***** válasza:
66%
Tényleg nem jó, ha nyáron túlságosan nekivetkőznek az emberek (nemtől függetlenül), de nem a gyerekek meg a szexualitás miatt, hanem inkább az UV-sugárzás miatt.
szept. 3. 09:26
 14/27 A kérdező kommentje:
szept. 3. 10:40
 15/27 anonim ***** válasza:
23%
Helyes ez az elvárás. Nem vagyok kíváncsi más testére egy ilyen helyen. Ez nem prüdéria kérdése. Sok külföldi nyaralóhelyen pl. nem mehetsz be egy kávézóba fürdőruhában és hasonló intézkedések vannak több téren is.
szept. 3. 10:40
 16/27 A kérdező kommentje:
15 Most trollkodsz? Ez egy SPORTPÁLYA. Nem láttál még ilyen egzotikus helyet?
szept. 3. 10:45
 17/27 anonim ***** válasza:
76%
Túlzás. Világosan látszik elnyomást akarnak. Nem akarják hogy sportoljanak az emberek. Egy mesterséges buborékot akarnak létrehozni amiben teljesen tudják irányitani az embereket. Ez a törvény csak a kezdet sok mindennek. Full kontrollt akarnak.
szept. 3. 11:23
 18/27 anonim ***** válasza:
100%

Két külön kérdésről beszélünk.

Az egyik, hogy kell-e védeni a gyerekeket a szexualitástól. Szerintem a gyerekeket a bántalmazástól kell védeni, a szexuális jellegű bántalmazástól is. Akármilyen ruházatban sportolni vagy akár teljesen ruha nélkül lenni azonban önmagában nem szexuális bántalmazás.

A másik kérdés, hogy félmeztelenül vagy hasat láttatva sportolni szexualitás-e. Szerintem nem. Száz évvel ezelőtt biztosan az lett volna. Egy muszlim nőnek meg a haja is nemiszerv. Nem kőbe van az vésve, hogy melyik testrész láthatóságát tekintjük szexualitásnak, hanem a fejünkbe. A kulturális bevésődéseink miatt gondoljuk az egyik testrészt semlegesnek, a másikat szexuálisnak. Végül is arról van szó, hogy saját gondolatainkkal korlátozzuk be magunkat és másokat. Ez a vallásos nemi erkölcs középkori működési módja.

szept. 3. 12:57
 19/27 anonim ***** válasza:
100%

A gyerekeket nem kell védeni a szexualitástól, legfeljebb a túlkapásoktól.

Az meg, hogy nyáron elöfordulnak félig öltözött emberek, annak semmi köze a szexualitáshoz!

szept. 3. 14:31
 20/27 anonim ***** válasza:
0%

" A naturisták miért nem perverzek mind"--de azok, a legtöbb bdsm oldal tele van naturistákkal:D

Pont azért perverzek, mert már nem izgatja őket a meztelen test, nekik több kell, "kiégtek" a látványtól, mint ahogy hozzá lehet szokni más durva dolgokhoz, nekik ehhez sikerült. Ezért kellene takargatni az "eltérő" részeket. Miért azokat? Mert abból látszik a nemiség. A has nem ilyen, azt had mutogathassák. Cickók, nemiszerv legyen takarva mindkét nemnél.

szept. 3. 16:41
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!