Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Csak kíváncsi vagyok más...

Csak kíváncsi vagyok más véleményére is... Jogos ezért balhézni?

Figyelt kérdés

11 éves 147 cm magas fiunk kb két utcányit a kocsi első ülésén utazott apukám kocsijában városon belül. A férjem megtudta és óriási balhét csapott belőle hogy 150 cm alatt nem lehet az első ülésen utazni és apám veszélyeztette a gyerekünket.

Én csak pislogok azóta is, mindenem a gyerekem és tényleg féltem őt ha okom van rá, de most úgy érzem, hogy ez nem jogos, hanem a páromnak valami baja van édesapámmal... Ti kiakakadtatok volna? Veszélyeztetve volt a gyerek? Én vagyok hülye? 3 cm ennyire számít?

aug. 29. 21:51
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
86%

A férjed ok nélkül hisztériázott. Biztos stresszes napja volt és kellett egy ok, hogy kiengedje a gőzt.

Apád semmi rosszat nem tett.

aug. 30. 12:41
 12/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy írtatok!
aug. 30. 17:20
 13/14 anonim ***** válasza:
Ha jól fogja az öv rendben van.
aug. 30. 19:34
 14/14 anonim válasza:

Az autóban a legveszélyesebb az anyósülésen ülni, mert ha valami baj van (frontális ütközés előtt, stb) a sofőr ösztönösen balra ránthatja a kormányt, ezzel sokkal nagyobb veszélybe sodorva az anyósülésen lévőt.

Édesapám így magyarázta. (volt kamionsofőr, autószerelő - látott és hallott már pár dolgot)

Engem kisgyerekként pont emiatt mindig a sofőr mögé ültetett be buszon és autóban is.

Ettől függetlenül rövid távon és nem túl forgalmas úton, NEM hiszem, hogy veszélyeztetve lett volna a gyerek. Párod túlreagálta, próbáld megbeszélni vele.

aug. 31. 14:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!