Csak kíváncsi vagyok más véleményére is... Jogos ezért balhézni?
11 éves 147 cm magas fiunk kb két utcányit a kocsi első ülésén utazott apukám kocsijában városon belül. A férjem megtudta és óriási balhét csapott belőle hogy 150 cm alatt nem lehet az első ülésen utazni és apám veszélyeztette a gyerekünket.
Én csak pislogok azóta is, mindenem a gyerekem és tényleg féltem őt ha okom van rá, de most úgy érzem, hogy ez nem jogos, hanem a páromnak valami baja van édesapámmal... Ti kiakakadtatok volna? Veszélyeztetve volt a gyerek? Én vagyok hülye? 3 cm ennyire számít?
Nem tudom, hogy a rendőr mérőszalaggal jár e szolgálatba, de én sem foglalkoztam ezzel. 140 valahány centi körül már elől ült.
Ha az öv nem a torkán megy keresztül, akkor rendben van.
Lehet apád vezetési stílusában nem bízik, és azért hátul biztonságosabban gondolja.
Nem jogos.
Itt a férjeddel van a gond. Két dologra tudok tippelni:
a) Amit te is írtál, hogy a párod utálja apádat és ez jött ki belőle.
b) A férjed kontrollmániás, és egyszerűen attól lett dühös, hogy ha ő valamit valahogy elgondol a családjával kapcsolatban, akkor más nem aszerint cselekszik.
Egyik se vet jó fényt a férjedre...
Egyébként, ha mondjuk rendőr megállította volna őket, ő sem foglalkozotott volna ezzel. Ha egy nyilvánvalóan alacsonyabb gyerek ült volna elöl, akkor szólt (adott esetben bírságolt) volna, de elhiheted, hogy nem mérte volna le centivel a 147 cm-es gyerekedet, hogy szabályosan ül-e elöl.
Mellesleg: ha gyerekülésben ül, akkor ülhet elöl. Mi pl. így csináljuk.
"de elhiheted, hogy nem mérte volna le centivel"
Nem is kell.
Ha a rendőr ránézésre úgy gondolja alacsonyabb, mérés nélkül büntethet.
2!
170cm vagyok, 41 éves. Mégis a nyakamnál megy el az öv.
Akkor nem is ülhetnék előre? 🤣🤣🤣
158 centi vagyok.
7. Gondolom nem érted milyen gyárilag hatalmas csöcsökkel lenni.(80F). Szerintem a 6-os is erre érti, hogy a nyakánál van a öv.
Az öv pont a mellemen lenne a jó helyen, ott vezetjük át, de nem tud, hiszen a mérettől felcsúszik a nyakhoz szinte. Mell alá lehúzva meg a hason van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!