Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mi az, amit elmondanál a...

Mi az, amit elmondanál a gyermekednek, ha ő is elmondja a szexuális élete részleteit?

Figyelt kérdés

aug. 27. 12:13
A kérdező szavazást indított:
Hogy hány évesen vesztetted el a szüzességed
Hogy a férjed hányadik párkapcsolatod volt
Mindkettőt
Egyiket sem
42 szavazat
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
42%
Én simán megbeszéltem minden anyummal 14 évesen már. Vele vettem az első vibratoromat. 27N
aug. 27. 12:33
 2/12 anonim ***** válasza:
47%

Direktbe egyiket sem, és ez nem úgy megy, hogy ha én, akkor ő is!

Nem vagyunk egyenrangúak, más szabályok vonatkoznak ránk! Ez nem olyan, hogyha én tanulok, ő is tanul, ha én takarítok, ő is, neki meg KELL tennie dolgokat, mert azok a rá vonatkozó szabályok, mert gyerek és nekem is meg kell tennem dolgokat, akkor is, ha nem akarom, mert felnőtt vagyok.

Ez a világ, nem a barátnője vagyok, hogyha elmondom akkor ő is! Szerintem ez a hozzáállás beteges. Az első “poénos” vibris kérdés látszik, csak sarkítva.

aug. 27. 12:39
 3/12 anonim ***** válasza:
39%
Tőle se várom el, hogy elmondjon ilyeneket, de én sem kotnem az orrára, mert minek?🤷 Elég perverz kérdés.
aug. 27. 12:40
 4/12 anonim ***** válasza:
81%
Tudom anyumról, hogy apum a második férje volt és az első férje volt az első nagy szerelme. 18 évesen jöttek össze, gondolom akkor történt meg köztük a dolog is. Amíg nem volt barátom is mondta, hogyha kell gumi, akkor szóljak neki és vesz. Együtt mentünk fogamzásgátlót iratni is nekem, tudja, hogy rendszeresen alszunk együtt, ami alatt nemcsak társasjátékozás történik, én is tudom, hogy az apukámmal való válás utáni következő párjával 13 év alatt valószínűleg nemcsak egy ölelés történt köztük. De nekem ennyi bőven elég és fordítva anyumnak is. Nem rossz a kapcsolatunk, de valahogy nem tudnék vele egy olyan beszélgetést elképzelni, hogy arról beszélgessünk kinek mi a kedvenc póza meg ilyesmi. Ettől nem rossz a mi kapcsolatunk, szimplán ezeket inkább egy velem egykorú barátnőmmel beszélném meg, nem azzal, akinek a testében nevelkedtem 9 hónapig.
aug. 27. 12:45
 5/12 anonim ***** válasza:
74%

A páromon kívül senkivel nem beszélem meg a saját szexuális életem részleteit.

Nyilván a gyerekeimet felvilágosítottam, és a kérdéseikre válaszoltam. Voltak annyira normálisak, érzékenyek, hogy a személyes, intim dolgokba nem kérdeztek bele soha.

aug. 27. 13:44
 6/12 anonim ***** válasza:
0%

3as, nehogymár ne várd el a 12 évesedtől(ugye ebből eredt a kérdés, de itt már nem is említ kort, annyira lazán kezeli, bármilyen korú lehet), hogy elmondja, hogy szexuális életet él, milyen dolgok történtek vele.. Egy 12 éves hazamegy suli után, meg különórára, nem pedig átugrik szexelni a barátnőjéhez/barátjához. Igenis KELL tudnod, nincs MAGÁN élete, csak amit engedsz. Maszturbálhat csendben a szobájában úgy, hogy ne sértse meg magát, de megsérül nyilván tudnom kell, hisz orvoshoz sem mehet egyedül!

Igenis tudnod kell, mit és kivel csinál(illetve ki és mit csinál vele), anélkül, hogy elmondanád te hány emberrel szexeltél már. NEM BARÁTOK VAGYTOK! Ő gyerek, te felnőtt vagy, ő számadással tartozik, amíg nem felelős magáért, még fel sem fogja, hogy épp visszaélnek-e vele, nemhogy önálló szexuális életet éljen..

aug. 27. 13:52
 7/12 anonim ***** válasza:
13%
Szerencsére nekem nincs ilyen gondom. Hívők vagyunk, a gyermekeim is komolyan gondolják
aug. 27. 15:23
 8/12 anonim ***** válasza:
90%

Anyám elég gátlásos volt ezügyben, de ezeket még ő is elmondta.

A nagylányom is tudja, hogy az apja volt nekem az első (már nem vagyunk együtt), és azt is, hogy annyi idős voltam, mint ő most, amikor elvesztettem a szüzességem.

(Pár hónap híján 15.)

A kisebb gyerekeimmel még nem kerültek szóba ezek a dolgok, és azt nem valószínű, hogy az orrukra kötöm majd, hogy az ő apjuk (vagyis a férjem) hanyadik volt 🤣 De minden másra válaszolok, ha megkérdezik, bár addig még van pár évünk.

aug. 27. 15:33
 9/12 anonim ***** válasza:
91%
Ha kérdezi elmondanám ezeket, de nem csere alapon.
aug. 27. 16:51
 10/12 Senior Séf ***** válasza:
84%
Elmondanám, hogy nem a gólyával volt viszonyom, így aztán őt nem is az hozta...
aug. 29. 16:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!