Hogy nevelnéd meg a gyerekedet, ha folyamatosan a szexuális magánéletedről kérdezősködik? Hogy hány évesen vesztetted el, hány partnerek volt eddig stb.
A gyerek nem felnőtt, nem azzal tartozik nekem, amivel én neki, nem olyanok a jogai, mint a felnőttnek. Nem kell azt csinálnom, mint neki, más szabályok vonatkoznak ránk.
Ez meg egy perverz kérdése, csak a hatalmas egyenlőségtől nem látjátok.
A jósolgató anonimak meg eddig mindig mellèlőttek, csak mikor visszanéztem, már senkit sem érdekelt és senki sem mondta volna, hogy bocsánat;) nem nagyon érdekel más véleménye, ha mégis, megkérdezem. Most nem tettem!
Kedves 9-es, te úgy érzed, beszámolási kötelezettséged van bárki felé, pláne a saját gyereked felé pl a szexuális partnered számát illetően? Tényleg. Nekem nincs.
1-es voltam.
Persze, általánosságban, mindig a korának megfelelően, beszélgetünk a szexről. Az én fiam már 16, de még mindig vannak olyan dolgok a fejében, amik nem fedik a valóságot, amikor ez felmerül, akkor tisztázzuk.
Ettől függetlenül, a saját szexuális életemről senkinek nem mesélek. A gyerekemnek főleg nem.
Örülnék hogy mer ilyenekről kérdezni. Amit el akarok mondani elmondanám, a többire meg megmondanm hogy magánügy, és nem szeretnék beszélni róla. Vagy azt mondanám amit akarom hogy gondoljon a dologról (pl ha több partnerem lett volna mint amit felnőtt fejjel ideálisnak tartok :D)
Semmiképpen nem büntetném. Szomorú hogy egyesek még mindig itt tartanak.
Nem tartozik rá a tiéd. Mint írtam, átlagot kell neki mondani, és te is átlagos vagy és meg kell tanulnia, hogy ilyenről nem beszélünk szülővel, és másokkal is csak nagyon megválogatva.
"mert érdekli mi a "normális", mi az "elvárt", és inkább a szülei példájából tanuljon, mint a züllött életű nyolcadikosokéból vagy valamelyik valláskárosult osztálytársáéból".. minek ehhez példa? Nem egy majom, aki utánoz, megmondod mennyi a normális, az átlag, az elvárt, és hogy te is benne vagy ebben. Te azt hiszed egy utánozós majom, aki lemásolja, hogyha te 15 évesen vesztetted el, ő is akkor fogja, vagy mi? 12 éves, gondolkozik. Egyszerűen túl személyes térre megy(bár ez nem valós kérdés, hanem perverz írta), ilyenkor meg kell neki mondani, hogy ez a FELNŐTTEK magánügye. A GYEREKEKRE más vonatkozik! NEM KELL a gyerekekre vonatkozó szabályok szerint élnünk, nem vagyunk egy szinten. Egy 12 évesnek ezt tudnia kell, és a legtöbb tudja is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!