Aggódok, szerintetek baja van a barátnőmnek?
Figyelt kérdés
Tegnap linkelte a blogját. Szerintem egy egézséges lelkű 14 éves lány nem ír ilyeneket
2010. nov. 2. 13:43
1/7 anonim válasza:
ez elég beteg de ha a helyesírási dolgokról beszélsz... egy 14 éves lány azér tudjon már írni
2/7 anonim válasza:
14 évesen az ember kamasz,picit depressziós,világmegváltó dolgokat akar tenni,vagy magába fordul,vagy kitörő jókedve van.Keresi az útját.A barátnőd teljesen normális.Gyönyörűen ír,szerintem egy igazán mélyérzésű,értékes ember lehet,nem egy sekélyes kis liba,mint oly sokan.
4/7 anonim válasza:
Nekem tetszik a blogja.Én is kb így írok.És?:)
Mért egy egészséges lelkű 14 éves lány milyeneket ír?Hogy mit csináltak éjszaka a pasijával a 3.hét után?Vagy hogy a barcsinőivel shoppingolni voltak,és fúde cuki rucit vett?Vagy mit?
5/7 anonim válasza:
Ez jó, én is akartam blogot az életemről! Én nekem azért mozgalmasabb az életem... Nekem sincs semmi bajom, csak ő így látja az életet! Enyhe bezárkózás van nála, és csak névetlenül mer kiállni a világ elé!
14/L
6/7 anonim válasza:
Nekem pont hogy túl jó kedvem szokott lenni :) Anyukám akkor szidja csak a hormonokat :) Mást nem tehet. Valaki befordul kamaszkorába van akit meg nem lehet leállítani
7/7 anonim válasza:
Nagyon szépen ír sztem is. De azért kicsit depis a hangvétele. Ezen a részén mint barátnő én is elgondolkodnék, hogy kihúzzam belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!