Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit tennétek ha megtudnátok...

Mit tennétek ha megtudnátok hogy a 17 éves lányotok egy 42 éves férfivel ismerkedik?

Figyelt kérdés
aug. 8. 19:14
1 2 3
 11/23 anonim válasza:
81%
10# 42 a fazon nem 47… de mindegy is .
aug. 8. 19:40
 12/23 anonim ***** válasza:
66%

10-es vagyok

Igazad van, elírtam. 42 éves a férfi

Ugyanakkor ez nem von le semmit a lényegből

42 évesen is creepy

aug. 8. 19:45
 13/23 anonim ***** válasza:
94%
#9-es konkrétan bármi csinálhat vele mert 14 éves kortól szabad a pálya, ez egy hülyeség hogy amíg szex nincs, nincs jogsértés...
aug. 8. 20:55
 14/23 anonim válasza:
91%
Arra is figyelni kell , hogyha nagyon tűzzel vassal állsz neki ennek a kérdésnek , megvan annak a veszélye , ahogy 18 lesz a lányod fogja magát és szevasz .. mert azt érzi menekülnie kell otthonról .
aug. 8. 21:01
 15/23 anonim ***** válasza:
66%
Tekintettel arra, hogy az én férjem is 23 évvel idősebb nálam, semmit, mármint nem elleneznem a dolgot. Igaz, én 23 évesen, már felnőttként jöttem össze vele, de azért egy 17 éves már határeset, ha érett agyilag, akkor már nem igazán nevezhető gyereknek.
aug. 8. 21:11
 16/23 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem ha értelmes maradna, ha nem látnám rajta hogy a hapsi negatívan hat rá, akkor hagynám. Sokáig úgysem tart az ilyen, mert kiütköznek a különbségek és az elég kijózanítóan tud hatni.
aug. 8. 21:11
 17/23 anonim ***** válasza:
67%

A kérdésre: Nem a legjobb, de végül is ha a lány ragaszkodik a pasihoz akkor nincs mit tenni.

Beszélgess vele a férfiról. És mutass érdeklődést.

Egyébként:Itt mindenki fel van háborodva, hogy a 17 éves az még "kislány" és, hogy miért van eggyütt egy 42 évessel.

De ha most az lenne odaírva, hogy a fiú 17 és a nő 42 akkor már mindenki azt mondaná, hogy nincsen azzal semmi gond. Jobb is, hogy egy idősebb nő kezelésbe veszi.

aug. 8. 21:53
 18/23 anonim ***** válasza:
73%

Utolsó, nem, ezt azok a pasik mondanák, akik nem tudnak eleget dugni, mert kerülik őket.

Egészséges kapcsolatok teremteni képes emberek elítélik fordítva is. Az, hogy x éve házasok nem jelenti, hogy egészséges a kapcsolat, csak annyit, hogy egy beteg kapcsolat tovább tart, mint kéne.

aug. 9. 05:18
 19/23 anonim ***** válasza:
100%

Kérdés az, hogy mit értünk ismerkedés alatt. Romantikus vagy baráti értelemben?

Én pl annyi idősen már nyaranta dolgoztam, jártam önkénteskedni is, megismerkedtem mindenféle korú, nemű emberrel, többel tartottam is a kapcsolatot utána, ha volt közös téma. Van olyan barátom például, aki szintén 42 volt, én 17, amikor megismerkedtünk, és azóta eltelt öt év, még mindig beszélünk. De ez csak barátkozás volt. Ezen nem is aggódnék

Párkapcsolat felől pedig nehéz kérdés. Én azt mondanám, hogy 17 éves a gyerek, egy éven belül nagykorú lesz. Ha most elkezdem rövidre húzni a pórázt, hogy nehogy összejöjjöenek, akkor amint betölti a 18-at lehet le is lép a faszihoz. És mivel nem úgy állok a gyerekhez, hogy "18 alatt ne csináljon semmit, mert engem vesznek elő, 18 felett letojom", így inkább a bizalom irányába mennék, forduljon hozzám, tudjunk beszélni róla. De mondom, engem szülőként a gyerek érdekelne, nem az, hogy jejj, mi van ha engem elővesznek.

aug. 9. 09:46
 20/23 anonim ***** válasza:
12%
Jobban nevelném a következő gyerekemet.
aug. 9. 14:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!