Mit lehet tenni?

Figyelt kérdés
Autista értelmi sérült 15 fiú agresszív lett, hogy lehetne kezelni a tamadasait verekedeseit ha nem ért a szép se a nem szép szóból. Hirtelen haragú és egyszerre verekszik tép tör fejel. Segítsetek

2024. aug. 5. 08:22
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Igen azt írom még nincs kimaxolva a ripedon meg nem sűrűn volt rohama meg ha volt is pár hónappal ezelőtt azok rövidebb ideig tartottak és akkor még nem támadott mint most nem volt ennyire durva
2024. aug. 5. 16:39
 12/18 A kérdező kommentje:
Novemberben kell vissza menni a pszichiáterhez.
2024. aug. 5. 16:39
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Hát, ha problémát észlelsz, kérj egy sürgősebb időpontot vagy telefonon beszélj vele.
2024. aug. 5. 17:07
 14/18 A kérdező kommentje:
Igen mindenképp
2024. aug. 5. 17:34
 15/18 NTBS ***** válasza:

Esetleg fogjátok le, amíg megnyugszik.

De ide mindenképpen szakember kell.

szept. 1. 18:11
 16/18 A kérdező kommentje:
Hú hát le fognam ha bírnék vele hárman vagyunk apuka is rokkant, erősebb mint én úgyhogy ez nem megy
szept. 1. 19:17
 17/18 A kérdező kommentje:
Pszichiátere van amúgy három napja kapott megint dührohamot egy hónap után most is hatalmasat doktornővel beszéltem gyógyszert emelt 6an kell mennünk hozzá. Szóval így hirtelen már 3mg ripedont szed
szept. 1. 19:18
 18/18 A kérdező kommentje:
Ma még kezdtük az iskolát haza érve ő még mindig menni akart hozta táskámat pénztárcám, na jó menjünk át megyünk zöldségesbe ahh szerettem volna nem jött be, se a kenyerboltba se a godds marketbe, elmentunk arra felé ahol két hónappal ezelőtt be szált a sogornőm autójába, na de nem volt autó meg szerencse az idegen autóba nem szállt be pedig szerintem próbálkozott csak arrébb húztam na mentünk ám csak úgy céltalanul haza nem akart jönni de hála sikerült meg oldani úgy hogy futottam ő meg futott utánam, egyszer elkapta a kezem de sikerült kiszabadulni azét kapta el meg ne forduljak ne arra menjek hanem amerre ő, szerintetek ez mi nála és igen nem bírok vele és erősebb. Rogeszme vagy mi. Amúgy már két éve sehova se viszem ezek után meg lehetetlen mit tegyek.
szept. 2. 18:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!