Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit csináljak a lányommal?

Mit csináljak a lányommal?

Figyelt kérdés

Van egy 14 éves lányom, az anyjától elváltam pár éve.

Így nyári szünetben többet tudok lenni vele.

Már kb 1 éve észrevettem, hogy nézegeti a nála sokkal idősebb férfiakat, kb 28-35 éveseket ami engem zavar. Azt is tudom beszélget is velük, keresi a társaságukat amikor a barátnőivel lóg a városban. Azt is tudom neten is beszélgetnek, mert meglestem a telóján... Tanácstalan vagyok mit tudnék csinálni?

Attól félek legjobban, mivel már testileg fejlett, nőies, felszedi valami 35-40 körüli fickó. Volt valaki ilyen helyzetben?

2024. júl. 31. 01:57
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
32%

Szerintem ez kb. természetes. 14 évesen egy lány már érett nő, de egy 14 éves fiú még gyerek, naná, hogy az idősebb férfiak érdeklik. Ezzel én is így voltam. Az más kérdés, hogy az első srác, akivel randiztam, elég hamar lepattintott, mert nem akartam vele lefeküdni a 2. randin.

Beszélgess vele, már ha hajlandó erre, hogy mivel jár a szexuális élet, hogy csak annak adja oda magát, aki kiérdemli. Teherbeesés, nemi betegségek stb.

Hozzáteszem, hogy vagy hallgat rád, vagy nem.

Remélhetőleg az első negatív tapasztalat elveszi a kedvét attól, hogy huszonéves férfiak után érdeklődjön.

jan. 17. 21:14
 12/12 anonim ***** válasza:
59%

"14 évesen egy lány már érett nő, de egy 14 éves fiú még gyerek"--remélem kitiltanak az oldalról és összevernek az életben, te efebofil, ami ugyanúgy beteges. Mindkettő gyerek, éppen, hogy csak kamaszodnak.

Amennyiben kis korukbeli vagy, beszélgess többet a szüleiddel, mert egy 14 éves sem érett felnőtt, akár lány, akár fiú!

jan. 18. 06:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!